Hamilelikte CİPS yenir mi?

Canım çok cekıyo en başından berı kendımı zor tutuyorum şimdi yine aklıma düştü . Yesem bebegıme zararı olur mu ? Yıyen var mı ? Ozellıkle cheetos​:face_holding_back_tears:

Benimde canım çok çekiyor ama her yediğimde kusma yapıyor bıraktım artık yiyemiyorum

1 Beğeni

Ayy aşırı canım cekıyo eminim yesem vicdan yapıcam . Bebegıme zararı dokunan hiçbirsey yemek ıstemıyorum çünkü

Benim de canım çok çekiyor ama yememeyi tercih ediyorum çerezle falan bastırıyorum öyle bi deneyin ama baktınız canınız illa cips çekiyor biraz yiyin bence paketin hepsi bebek için uzun vadede zararlı olabilir ama bir iki seferden de hemen bir şey olacağını sanmıyorum. Ben biraz pinpirikli olduğum için yemiyorum ama

1 Beğeni

Bende pinpirikliyim o yüzden yemicemmm​:face_with_diagonal_mouth::zipper_mouth_face:

1 Beğeni

Baştan beri canim her çektiğinde yiyorum abartılmadığı sürece sıkıntı yok herşey zararli

4 Beğeni

Vallahi deli gibi yiyorum ama her zaman değil dönem dönem oluyor yani 3 gün arka arkaya yediğim de oluyor Bir ay hiç yemediğim de oluyor çok da kasmamak lazım diye düşünüyorum

5 Beğeni

34+3 haftalık hamileyim valla ne yalan soyleyim daha deminden yedim​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Canim neyi isterse yiyorum nefis sonuçta aklımda kalicagina içimde kalsın yani cips de ki zarar emin olun o domates veya salataliga verilen hormanlar kadar zararlı değildir​:grin:

4 Beğeni

Ye canım birşey olmaz ben bir ara cips yemekten soğmuştum :joy: canın çektiyse küçüklerinden al az birşey ye

1 Beğeni

Daha az evvel yedim ben :smile: her gün yemedikten sonra bir şey olmaz bence. Hem belki onu aşeriyorsundur kim bilir. Yemelisin bence aklında kalmasın

2 Beğeni

Nefsini köreltecek kadar tadımlık yemende bir sakınca yok canım :innocent: şimdiden afiyet olsun

1 Beğeni

O zararlı bu zararlı diye hiç bişeyi kısıtlamadım kendime. Ama tabi hergün yemedim haftada 1kez falan . Bide çok acılı yememeye dikkat ettim

2 Beğeni

Ben ara ara canım istedikce yedim vallahi napim​:see_no_evil: abur cubur fast food cok kasmadim

1 Beğeni

Ayy ne güzel bende nefsimi bastırıyorum . Bebegıme zararı olur dıye yıyemıyorum

Tadımlık değil koca paketı bıtırmek istiyorum . :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:hamileliğimin başından beri canım istıyo

1 Beğeni

Yaa kızlar anladığım kadarıyla benim gibi pinpirikli olan yok :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:herkes canının istedıgını yemiş ne güzel . Ayyy ben niye boyleyım :roll_eyes:

Bence sen 1 2 tane ye çünkü canın çok çekmiş ben dikkat etmedim çünkü yiyorum kola cips Allah’ın izniyle bisecik olmadı şükür

1 Beğeni

1 paketten bişi olmaz ya

1 Beğeni

Ayyyy bilmiom :face_holding_back_tears:

1 Beğeni