Hamilelikte cinsiyet

Merhabalar ben bişey sormak istiyorum. İkili tarama testinde %90 erkek dendi fakat geçen kontrole gittiğimde erkeğe benziyor ama net konuşamam dedi. 3 gündür rüyamda kız bebek görüyorum. Kızın olucak diye evliya bir kadın söylüyordu. Değişme şansı var mı ya da benim bilinç altım mı? Kayınvalidemde rüyasında kız bebek doğurduğumu görmüş.

1 Beğeni

Rüyalar gerçek değil vallahi bende kızım olacağını öğrenene kadar erkek bebek emzirdim doğurdum kaç tane hatta rüyada kız bebek görmek kızgın yani kötü haber demek ben kız bebek gördüğümde büyükbabam kalp krizi geçirmişti bazı şeyler ayan olabiliyor ben evliyalara felan da inanmıyorum ama bakış açınızı bilemem bebiş gösterene kadar bekleyin bakalım hakkınızda hayırlısı olsun :two_hearts:

Tercih sizin tabii, ben inanıyorum hayırlısı :slight_smile: kız bebek feraha yorulur genelde ben araştırdım baya çünkü

2 Beğeni

Hım olabilir tam bi bilgim yok hakkınızda hayırlısı olsun

1 Beğeni

Pisikolojik olarak rüyana girmiştir,hep kız olacak diye düşünüyorsun belki de o yüzden :blush: Ben erkek görüyordum hep,erkek oldu ama :blush::pray:

1 Beğeni

Sanırım bilinçaltı :smiling_face_with_three_hearts::pray:t2:

1 Beğeni

@Cansu Arkadaşımıza 16. haftasına kadar kız denilmiş, 16. haftada erkek olduğunu öğrenmişler :blush:

2 Beğeni

Öyleymiş evet​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sanki erkek olacak gibi :grin:

1 Beğeni

Resim attıgımda kız demiştiniz​:sweat_smile:

Tersi cikar derler :face_with_hand_over_mouth: gonlunuzce olsun

1 Beğeni

Amin inşallah :pray:t2: