Merhabalar ben bişey sormak istiyorum. İkili tarama testinde %90 erkek dendi fakat geçen kontrole gittiğimde erkeğe benziyor ama net konuşamam dedi. 3 gündür rüyamda kız bebek görüyorum. Kızın olucak diye evliya bir kadın söylüyordu. Değişme şansı var mı ya da benim bilinç altım mı? Kayınvalidemde rüyasında kız bebek doğurduğumu görmüş.
Rüyalar gerçek değil vallahi bende kızım olacağını öğrenene kadar erkek bebek emzirdim doğurdum kaç tane hatta rüyada kız bebek görmek kızgın yani kötü haber demek ben kız bebek gördüğümde büyükbabam kalp krizi geçirmişti bazı şeyler ayan olabiliyor ben evliyalara felan da inanmıyorum ama bakış açınızı bilemem bebiş gösterene kadar bekleyin bakalım hakkınızda hayırlısı olsun
Tercih sizin tabii, ben inanıyorum hayırlısı kız bebek feraha yorulur genelde ben araştırdım baya çünkü
Hım olabilir tam bi bilgim yok hakkınızda hayırlısı olsun
Pisikolojik olarak rüyana girmiştir,hep kız olacak diye düşünüyorsun belki de o yüzden Ben erkek görüyordum hep,erkek oldu ama
Sanırım bilinçaltı
@Cansu Arkadaşımıza 16. haftasına kadar kız denilmiş, 16. haftada erkek olduğunu öğrenmişler
Öyleymiş evet
Sanki erkek olacak gibi
Resim attıgımda kız demiştiniz
Tersi cikar derler gonlunuzce olsun
Amin inşallah