Hamilelikte cilt bakımı-makyaj

günlük makyajınızda en çok hangi ürünleri kullanırsınız? Hamilelik döneminde makyaj malzemelerini değiştiren oldu mu? Veya cilt bakım ürünlerinize ne gibi değişikliğe gittiniz ?

Ben başlıyayım :face_with_hand_over_mouth: hamileliğimin ilk ayı ağustos ayına denk geldi, güneş kremi sürmeden dışarı çıktığım olurdu. Güneş kremi sürmeden dışarıya çıkmaz oldum :sun_with_face:

Ten ürünü kapatıcı, bb cream her ne kadar iyi bir marka ve iyi içerikli olsada kullanmak istemedim.

Maskara, ve dudak nemlendirici ile hafif yüzüme renk gelsin diyerek yola devam ediyorum :heavy_heart_exclamation:

3 Beğeni

Makyaj yapmiyorum cogu zaman yaptigimda da bb cream bide dudak nemlendirici dudagim catlamasin diye. Diger gunlerde de kuru oldugu icin tenim hindistan cevizi yagi suruyorum bu kadar

Hindistan cevizi yağı süper bir şey ya​:see_no_evil:en doğal nemlendirici.

Aynen hem cok guzel kokuyo hem kullanimli. Ben tum beden icin ona kosuyorum. Karnim icin catlak onleyici, saclarimj daha parlak gosteriyo falan​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Cerave nemlemdirici ve celenes yüz yıkama jeli kullanıyorum doktora sormadım ama bilmiyorum :woman_shrugging:

1 Beğeni

Bb kremsiz dolaşmazdım ama gebeliğimde sadece güneş kremi, L’Oreal Paris’in Aloe Vera suylu nemlendiricisini, maskara ve ruj kullandım. Hala bb krem kullanmıyorum hatta, alıştım :blush:

1 Beğeni

Kizlar karin catlamasin diye hindistan cevizi yagi iyi geliyomu.

Ya evet insan alışıyor makyaj yapmamaya veya daha az yapmaya. Makyajı azaltsamda cilt bakım rutinimden vazgeçmedim. Kiehls nemlendirici, göz altı kremi , serumu her gün kullanıyorum .

Gül suyu da kullanıyorum tonik olarak.

Arada şöyle allık süresim geliyor ama vazgeçiyorum :see_no_evil:

1 Beğeni

Ben daha çok lierac kullanıyorum ama , hindistan cevizi yağı, kakao yağı bunlarda iyi geliyor

1 Beğeni

Ben saçıma maske olarak kullanıyorum genelde hindistan cevizi yağını

1 Beğeni

Aynen bende :face_with_hand_over_mouth:

Ben çoğunlukla L’Oreal Paris’in ürünlerini kullanıyorum. Gül suyunu gece kremlerinden önce yüzümü temizledikten sonra sürüyorum, mis gibi kokuyor. Tabi son 3 aydır pek yapamıyorum bakımlarımı ama evet, düzenli devam etmek gerekiyor aslında

1 Beğeni

Loreal’ ın söylediğiniz nemlendiricisi bende de var. Bende memnunum​:heart:

1 Beğeni