Kızlar şuan 7+6haftalik gebegim bundan 3 4 gün önce ciğer tükettim zararli oldugunu bilmiyordum . korkuyorum bir şey olur mu ?
Kimse yok mu yardımcı olacakkkk
Ciğer iyi pişmişse birşey olmaz çok fazla tüketilmesi önerilmiyor bende tüketmiştim bir kere ciğer birşey olmaz bir kereden
Siz kaçıncı haftada tukettiniz
Bende 8 haftalık falandı şuan 15+3 haftalık
Peki doktorunuza hiç sormusmuydunuz bir şey olur mu diye
Hayır sormadım ama araştırmıştım az birşey tüketildiği zaman birşey olmuyor ciğer de A vitamini fazla olduğu için ilk 3 ay çok tüketilmemesi öneriliyor zaten bir kereden de birşey olmaz olsa olurdu zaten
İnsan herşeyden korkuyor bilmiyordum zararlı olduğunu
Bende bilmiyordum ama bir kere tüketilmiş birşey çok bir zarar vereceğini düşünmüyorum sizde pozitif düşünün ama kafanızda soru işareti kaldıysa isterseniz doktorunuza danışın ama birşey olacağını sanmıyorum
Yediğim miktarda 4 şiş
Çok birşey değil bende hemen hemen ona yakın yemiştim kötü düşünmeyin millet hamilelik boyunca sigara içiyor hiç birşey olmuyor siz ciğer yemissiniz en azından
Ayy ne bileuim ya insan herşeyden korkuyor ya yanında bir de 3tane etli çiğ köfte yemistim yani yemedigim kalmamış
Olsun bir kere tüketimden birşey olmaz hemde daha küçük o kadar etkilenmez bundan sonra daha dikkatli olursun olur biter
Ben hamile olduğumu bilmeden eklemlerin ağrıyor diye kas gevşetici ilaç içtim kremler sürdüm
Aslinda Rabbim koruyan da işte biz korkuyoruz birde internette olur olmadik herşey yazıyor oda insanı korkutuyor ister istem ez
Evet internete kalsa çok tehlikeli herşey benim 2 kaybım oldu bende herşeye panik yapıyorum doktoruma sorduğum zaman bana bunları nerden duyuyorsun sen diyo
Çünkü neredeyse internete bakıp bakıp doktordan bile çok bilgilendiğimi sanıyoruz ama kendimize yapıyoruz en kötülüğü gerçekten o kadar çok kirli bilgi var ki insan hep korkuyla yaşıyor benim de tüp bebekle tedavim bu
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişleri siz moralinizi yüksek tutun pozitif düşünün yeter gerisi zaten Rabbime emanet
Öyle tabii hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilmeyi nasip eylesin
Ben çok yedim zararlı olduğunu da duymamıştım sizden ç duydum dokununca bebekte leke olur derslerde bilmiyorum