Hamilelikte çiğ köfte yenir mi?

Hamilelikte çiğ köfte yemek zararlı mı?

Etsiz ise yiyebilirsin ama abartmadan .aşırısı baharattan dolayı midene dokunabilir

1 Beğeni

Normal etsiz ama cidden canım istedi sürekli yasak yasak deniliyor​:grin::grin:

Yani aslında nefsini koreltecek kadar yenilebilir herşeyin fazlası zarar.:innocent:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım soruyu yanıtladığın için herkese soruyorum ya zararlı diyorlar ama yani insanın nefsi de çok zorlanıyor hamilelikte

Ben evde kendim yapıyorum etsiz ama abartmayacak kadar yiyorum

1 Beğeni

Vallahi ben bir aydır falan yemedim ama bugün canım istedi arketten aldım İnşallah bir şey olmaz

Bir şey olacağını sanmıyorum ben afiyet olsun hem size hem bebişe​:joy::cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım sağ olasın :hugs::hugs::hugs:

1 Beğeni

Ay Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah maalesef ya hamilelikte insanın canı nerede yasaklı varsa onu istiyor

1 Beğeni

Etsiz olduğu sürece ve çok sık olmamak şartıyla yiyebilirsin canım :heart:

Ben urfalıyım ve Urfa’da 2 günde bir illaki çiğ köfte olur hele ramazan ayıysa bazen tadımlık ta olsa her gün yaparız ve hepte etli oluyor ablamlar yengelerim ve tanıdığım o kadar insan var ki hamilelikte özellikle etli çiğ köfteye aşeriyorlar ve yiyorkarda bende 7 haftalık hamileyim 3-4 defa yedim. Eniştem Dr ablama ne kadar yasakladıysa ablam yedi ve hatta kendisi yoğurup veriyordu ablama​:joy: bende dedim hani yasaktı dedi siz bağışıklık kazanmışsınız hiç bir şey olmaz size ve bebeğe

Ve mide bulantıma çok iyi geliyor aklıma düştü artık yemesem olmaz etsizde olsa şimdi az bir şey yapacam

Benim doktorum kesinlike yemiyceksin dedi

@Gamze23 merhaba​:blush: etsiz olmak şartıyla bir iki köfteyle birşey olmaz ya Allahın izniyle