Hamilelikte Çatlak

29+0 haftalık hamileyim. Çatlak kremi yerine badem ve kakao yağı kullandım fakat çok fazla çatlak oluştu ne önerirsiniz ??

1. Haftadan sonra meliboz markasının bakım yağını kullanmaya başladım. Kullandığımdan beri hiç çatlağım olmadı. Kullanmaya başlamadan önce olan minik çatlaklarım var sadece​:confused:

Kullanmadığım krem kalmadı. En etkili koruyıcu kremleri bile kullandım fakat sonuç olarak çatladım :slight_smile: doktorum da söyledi, yapın buna müsait ise ne yaparsan yap çatlarsın dedi öyle de oldu maalesef

2 Beğeni

Aynen, doktorum bana da söyledi krem de kullansan doğal yağlar da kullansan çatlak oluştuktan sonra faydasını görmezsin yani ne sürersen sür çatlaklar oluşur dedi :confused:

Benimde heryerim çatladı gören oha niye böyle oldun sen diyolar ve daha 30 haftalığım hala çatlamaya devam ediyorum bide çok fazla kaşınıyolar sivrisineklerde çatlaklarımı ısırıyo manyaklarmı anlamadım

2 Beğeni

Benim ayaklarımda ve karnimda oldu ayaklarimda çok az ama karnimda sağ ve sol tarafta oldu çok diyemem normal harita gibi oldu ne yaptıysam ne sürdüysem boş işe yaramadı çatladı mi çatlıyor demek ki yapacak birşey yok :woman_shrugging:

Catlamaktan korktuğum için kremler vs almıştım 4. Ayimda ama burada herkes yorumlarda vücut musayitse catliyorsunuz deyince hevesle aldığım kremleri kullanmadım ve sonuç hiç catlagim yok çok şükür, kesinlikle yapıyla alakaliymis kendi üstümde test ettim :smiley:37+2 yım bu arada :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Aynen yapıyla alakalı doktorum da öyle söylemişti ama dinlemedim krem doğal yağlar sürmeme rağmen çatladı en sonda bende çatladım ve sürmekten vazgeçtim çünkü yapacak birşey yok

1 Beğeni

Olsun canı saolsun bebeğinizin, lazerle vs tedavisi oluyor doğumdan sonra belki zamanla geçirmek için farklı yollar denersiniz :roll_eyes:

1 Beğeni

Aynen öyle ilk gebeliğim ve ilk bebeğimden hatıra olsun diyorum kendimi öyle teselli ediyorum :smile::grin:

2 Beğeni

Hiç böyle düşünmemistim, benim gibi kendimi catlatasim geldi şuan :joy:

1 Beğeni

Ayy hemde nasıl tatlı tatlı kaşınıyorr :smile::smile:

Of evet ya bütün gün kaşıyasım geliyo ama kaşıyınca da iz kalıyomuş sonra da yanmaya başlıyo

Hindistan cevizi yağı da gördüm. Sabah akşam kullanöak gerekiyormuş bi de bol su içmek. Bence çatlaklara hızlı kilo almak sebep oluyor. Yavaş yavaş kilo almak lazım

Kaçıncı haftada çatlama oldu sizlerde genel olarak kaçıncı haftada çatlama oluyor

1 Beğeni

Benim 13 haftadan sonra çatlamaya başladı şuan karnimda çatlamadık yer kalmadı heryeri kırmızı çatlak

27 biti 28 olacam haylada birşey yok bende kiram yağ birşeyde kullanmıyorum

Benim derim çok sert ondan bukadar çok çatladım galiba bide karnım çok çiktı ondan da olabilir bende anlamadım nie bukadar çatladım

Valah canım benim karnım baya var kim guruyor diyor doğumun yakın daha 12 hafta var diyorum kimse inanmıyor niye bukdar çok çıkmış galiba yapı gereği senin uyle olmuş