Kızlar ben çok buz yiyorum ama bebek zatüre olur diyorlar yiyen varmı yiyip doğum yapan sorun yaşamayan varmı ya ben hala yiyorum
Hamilelikte buz yemek garip bir aşermedir. Bilim henüz neden aynaklandığı çözmüş değil. Bebeği zatürre etmez, ama abartılı yersen sana, dolaylı yoldan da bebeğe zarar verebilir.
https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-buz-yemek-nedenleri-ve-etkileri-🧊/10968/
Valla ben yiyodum üst üste kac kere yedim hem de hasta oldugumda da yemisligim vardi canim cekiyodu icim yaniyodu gram bisey olmadı bebegime
Ve ben suan 36.haftadayım
Bir tek bende var saniyodum tek degilmisim zararli mi bilmiyorum ama bende oyleydim icim yaniyodu sanki onu yiyince geciyodu tuhaf bi his
Valla bende hep yedim son 2 haftadır havalar soğuduğu için bıraktım 29.haftadayım yersem şimdi hstalanırım gibime geliyor midem yandığı zaman özellikle oturup bitiriyordum
Demir eksikliği olanların buz aşerdiği söylenir. Ben bebeğim için öyle birşey tecrübe etmedim ama annem bana hamileyken çok yemiş ve doğduğumda zatürreymişim ağustosta doğmama rağmen