Hamilelikte BUZ yemek zararlı mı?

Kızlar sizce hamılelıkte Buz yemek sizce zararlı mı ? Bebeğe zararı olur mu ? Kaç gündür canım hep buz yemek ıstıyor ? Yıyorum ama zararı var mı dıyede korkuyorum

Olmaz diye biliyorum bende soğuk su içiyorum sürekli bebeği hareketlendirir

1 Beğeni

Yaklasik 3 aydir yiyorum buz. Doktor bisey olmaz dedi gecen gun sordjm da. Hatta bununla ilgili benimde post vardi

1 Beğeni

Teşekkürler yolu bitirmek üzereyim. :grin::face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Sadece tek zarar bebegı düşünüyorum onun dışında benim için sorun yok :slightly_smiling_face:

Evet soğuk su içtıgımde bebek hareketlenıyor bunu bende farkettım :thinking:

1 Beğeni

Buzu asla yemeyen ben 2.5 aydir buz yer oldum. Benim gbi olan var mi. Gecenin bu saati uyuyamadim buzlu su arti buz yiyorum. 37 haftadayiz

Bennnn herşeye buz atıyorum her günmutlaka yiyorum eşim at gibisin aynı kütür kütür yiyorsun diyor annemlerde bebek anne karnında zatürre bronşit olur diyor ama çok canım istiyor doktora gidicem yarın mutlaka sorucam zararı var mı

1 Beğeni

Benim esimde ben yerken kiziyor o kuturdetmeye. Sorunca bana da yazin mutlaka . Gebeyken bisey olmaz da emzirme doneminde sikinti olabilir belkide ikisini de sorarsaniz guzel olur. Normal soguk su yetmiyor artik buzlu hep

1 Beğeni

Bu sicaklarda mumkun olsa dipfrizin icine yatak atcam nefes alamiyorum normal bende 37deyim yataga degen yerlerim yaniyo kalkiyorum geri

1 Beğeni

Demir eksikliğiniz varmı genelde ondan kaynakli oluyormuş ve ayrıca dış etlerine zararı varmış

1 Beğeni

Evet bendede buz a karşı bir sempati olustu yanlız degılmısın ve acayıp gelıcek belki ama canım asırı bole grı sıva gıbı bir tas varya ıslanınca güzel bir koku gelıyor canım kac aydır o kadar cekıyorkı anlatamam​:disappointed::disappointed:

1 Beğeni

Ben ben beeenn​:rofl:

1 Beğeni

Ben :joy: ben

1 Beğeni

Demir ilaci kullaniyorum

Dogumdan sonra yeme istegi gitti mi

Valla agzinda kuturdetmesi bile zevkli

Yalniz olmadigima sevindim

Ayyy ne guzel bende kış ı kış gıbı yasayan yerde olmmak ısterdım sımdıden dualarıma başladım kısın kurak gecmesın dıye ıstanbulda bırak kar dogru duzgun yagmur yagmuyor ıkı senedır :sob::sob: