Merhaba arkadaşlar bana doktorum bu ilacı önerdi 5+4 haftalık hamileyim bulantım var kusma yaşamadım ama hiçbir şey yiyecek halim ve hevesim yok ne yapacağım nasıl geçecek bu süreç ilaç kullanmak istemiyorum ama yapamıyorum böyle de sabah bu ilacı içtim ama hiçbir etki gostermedi hala bulantım var
Merhaba ben 5.aydayım hala bulantım devam ettiği için bu ilacı kullanıyorum. Başlarda bende gündüz kullandım bir işe yaramadı. Gece yatmadan önce 2 tane içeceksiniz başka türlü işe yaramıyor yine doktorunuza danışın tabii ki…
Peki öyle iyi geliyor mu Sabah denedim ama hiçbir fark bulamadım yok yani
Bana yazmadı ya bugün dedim sabah akşam kusuyorum bulantı çok diye yağlı ve sulu yeme hap kullanma dedi
Ya yağlı yada suluyu geçtim ne bir çubuk kraker yiyebiliyorum nede su icebiliyorum çok zorlanıyorum daha en başındayim ne yapacam bilmiyorum bişey yiyip icemeyince bebeğe de bisey gitmiyor gelismeyecek diye düşünüyorum
Bu kutudan 4 tane bitirdim. Sabah etki etmez . Gece uyumadan iki tane için tabi doktorunuza sorun. Yani bana o şekilde kullanmamı söyledi. Ben çok kötüydüm yani bu ilaç olmasaydı napardım bilmiyorum bırakmak zor oldu benim için
Bende öyle yapayım o zaman çok zor su bile içemiyorum
Bende aynısından kullanıyorum geçirmiyor sadece hafifletiyor bende 15+4 oldum hala bulantı ve kusma var
Bende hiçbir etki gostermedi başka bişey yok mu yapacak bulantı için
Canım bende 5. Haftadan beri kusuyorum suan 6 aylıgım hala mıdem bulanıyo ve kusuyorum gidip sürekli serum alıyorum ne bu ılac ne baska bısey gecırmıyo zofer verdı bana bıde o azda olsa hafıfletıyodu ama gecmıyo bu bulantılar cok zor
Çok zor bulantı ya dayanamıyorum artık daha 5 haftada böyle sonra ne yapacağım bilmiyorum Bir an önce günler geçsin istiyorum
Neler çektim ben bilirm asla unutmam cektıklerımıde kusmaktan artık nefes alamıyodum ben
Suan tamamen bittimi peki bulantınız sizin ben 26 haftalıgım bazen devam edıyo
Cinsiyeti kız diyorlar böyle sürekli kusanlarin sizinkilerin cinsiyeti neler Allah’ım bazilari söylüyor bende hiç bulantı olmadı diye nasıl özeniyorum Allah’ım bize de sakin bir hamilelik nasip eylesin
Benim arkadaşım bulantısından kusmasindan yaşadı oğlu oldu. Bende 8 haftalığım tek belirti göğüs hassasiyetim ben mi anormalim acaba sbsnsn
Canım bendede çok kusma oluyor bu ilaç olmadan duramıyorum malesef bizarari olmaz ama bu ilacı gece yatmadan iki tane alman lazım yok da sabah fayda etmiyor
Bide bana nane iyi gelmişti toz yada taze olanı hangisini tercih edersen ben ikisinide kullandım tazesini suya koyup içtip kurusunu çorbalara filan istersen dene
Bnde kulandim bnada iyi gelmedi bna gece 2 tane ic uyu demisti ama biraz hafifleti midemi
Öncelikle Allah yardımcınız olsun ben de dört ay boyunca mide bulantısı yaşadım çok zor bir süreçti benim için ama ben de mide bulantısı hapı kullandım onu kullanmadığım zamanlar midem çok kötü bulanıyordu kullandığım zamanlar ise çok iyiydim o yüzden kullanmanızı tavsiye ederim rahat bir hamilelik dönemi geçirmeniz için zaten 3 buçuk aydan sonra rahatlıyorsunuz şimdiden çok geçmiş olsun
Ben prizin kullandım . Çok ıyı geldi bana