Önceden olsa hıc takılmazdım ama su ara hassas olunca ama gerçekten de kırıcı bı konuşması vardı sabah anlık takıldım ama sonra geçti. Çok sagol canim Allah razi olsun
Canım teşekkür ederim sorduğun için boğazım ağrıyo hala öksürük de başladı sanirim hasta oldum. Taze zencefil aldım bal karabiber karıştırıp yicem ama mıdeme dokunur diye de çekiniyorum açıkçası çünkü mıdem hassas hamilelikte de ıyıce hassaslastı
Sağol canım aynn hamile olunca zaten 10 kere daha düşünüyosun bişey yaparken ilac da kullanamam nasıl geçircem bilmiyorum inşallah çok ılerlemez yaa
Hamilelikte evet hassalasiyoruz doğru ama hiç bir şey bizden ve bebegimizden daha değerli değil sende çok sağol canım benim geçmiş olsun rabbim acil ve bol şifalar versin inşallah
Süt de içmiyorum canım kabız yapıyor benı bıde annem cok bılmez öyle şeyler
Amin canım
Aynn canım anneler ıyı kı var benım annem suan en büyük destekcım Allah başımdan eksik etmesin bende annem ne dese yerım yaparım ama annem çok bilgili değil böyle konularda
Kızlar selam.36+5 haftalık gebeyim sezeryanla doğum yapacağım idrar yolu enfeksiyonu var diye ultracef 500 mg antiviyotik verdi doktorum ama evdekiler grip oldu bana da bulaştı tam grip değilim sadece çok fazla afedersiniz balgamlı öksürük ve boğaz acısı var anribiyotik de içiyorum ama acaba tekrar doktora gitsem mi doğuma da az kaldı öksürünce artık karnım acıyor erken doğuma da sebep olur diye düşünüyorum bir yandan yalancı ağrılarım var çünkü napmalıyım bana bir akıl verin
Bu aralar bende öyleyim balgamlı öksürük gibi tam grip değil ama grip gibi bi havadayım . 24 haftalığız bizde . Sabahları ve akşam yatmadan bal limon sıcak suya karıştırıp içiyorum deneyebilirsin . Antibiyotik vs. Kullanmıyorum ama doktora gitmedim büyük bişey değildir diye
Kızlar merhaba eşim hastaydı sanırım onunla ilgilenirken bana da bulaştı 6+6 hamileyim boğazim aşırı derecede yanıyor ve ağriyor sanırım tahriş olmuş ve bu beni öksürtüyor ilaç almaya korkuyorum önerebiliceğiniz şeyler var mı bebeğe sorun yaratır mı bu grip gibi şeyler aranızda yaşayan oldu mu?
@derinshe öncelikle gebeliğin hayırlı olsun aramıza hoş geldin
Geçmiş olsun Allah şifa versin
gebelikten kaynaklı çok seçenek olmamakla birlikte
bol sıvı tüketmeyi ihmal etme çorba, limonlu bitki çayı, meyve suyu içebilirsin.
Tuzlu suyla günde bir kaç kez gargara yap. Tuzlu burun spreylerinden kullanabilirsin.
Bulunduğun odayı nemli tutmaya çalış nemli ortam öksürüğe, burun ve boğaz akıntılarına daha iyi gelecektir.
Çok teşekkür ederim söylediğiniz herşeyi deneyeceğim umarım iyi gelir öksürük o kadar kuvvetli ki karnım sarsılıyor sancı oluyor artı olarak mide bulantısı zaten gebelikten kaynaklı endişelenmeye başladım saolun Allah razı olsun
Hayırlı olsun canım sag salim tamamla bu sureci bende ilk zamanlarda sanirim 10. Haftaya kadar bogaz agrisi çektim değişen hormonlardan kaynakli oluyor gecmis olsun
29+5 boğaz ağrısı için öneri oruç tutuyorum
Ballı limonlu ılık su en zararsız ve faydalı olanı hamilelikte canım