Hayırlı akşamlar kızlar umarım her şey yolundadır
son bir haftadır sağ üst karnımdan tüm karnıma yayılan ağrılarım var. Hastaneye gittim tahliller ve ultrasonlardan sonra sağ böbrekte üçüncü derecede genişleme var dendi. Ürolojiye sevk edildim o da stent takılması gerektiğini söyledi. 22 haftalık hamileyim açıkçası biraz içim ürpermiyor değil. Daha öncesinde böbreklerimde sorun yoktu zaten bu yaşadığım şey de gebeliğe bağlıymış. Böyle bir şeyi yaşayan veya duyan var mı sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Doğurana kadar beklesem çok tahribat olur mu
Merhabalar, hamileliğimde bu durumu yaşamıştım stent taktırmakta çok sağllıklı bir durum değil işin açıkçası çok fazla araştırıp sormuştum ve bir çok kişi daha çok ağrı çektiğini söylemişti ben bu yüzden erken doğum riski de yaşadım CRP değeri oldukça yüksek çıkıyor yani vücutta ki enfeksiyon bundan dolayı erken doğum riskim olmuştu bu süreçte sağ tarafınıza yatmamanız lazım, antibiyotik tedavisi biraz işe yarıyor elinizden geldiğince daha fazla enfeksiyon kapmamaya çalışın çok geçmiş olsun bu arada doğumdan hemen sonra normale dönüyor