Adet gecikmem olmadan önce öğrendim gebe olabilceğim ihtimalini 24 aralıkta 27.78 çıktı 25 aralıkta 45.1 çıktı 27 aralik yani bugun 110 çıktı ve adetimin geciktigi 1. Gün bugun sizce sağlıklı gebelik için beta yeterlimi sizin ilk oğrendiginizde beta değeriniz nasilsı ve kaçıncı haftalıktı?
Ben 5 haftalıkken öğrendim 720 idi
İlk gebeliğimi öğrendiğimde bir iki günlüktü 3.7 idi bir hafta sonra gittim 60 ti ben o gebeliğimi 9 gün yaşayamadım düzgün sonuç kötü oldu benim için doktor dedi Beta yükselmezse sağlıksız gebelik sonra kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim, aradan bir ay geçmedi tekrardan gebe kaldım bu sefer hastaneye geç gittim 5 haftalıkken öğrendim ve tam 720 çıktı
Artışlar iyi gibi ama daha cok yeni her gün kan vermek yerine haftada 1 verin insan merak ediyor ama ben 2 kere vermiştim. İlki adetim 4 gün gecikmişti 780 cıkmıstı. Diğerinide kontrole gittiğimde yani 3 gün sonrası verdim doktor görmek istedi 2898 cıktı. Doktor baska bakmadı gerek yok devamlı demişti çünkü 4 Haftalıktı ve kese görünmüceği için bekletmişti 5 hafta 4 günlükte cagırmıstı bakmıstı kese vardı. Görünmeseydi o zaman beta hcg isticekti yani benim anladıgım hergün yada arka araya 3 gün arayla falan yaptırmak yerine haftada 1 vermek daha dogru herhalde