17+5 te karın alt bölgesinde hafif hafif bir iki tane bıçak saplanması gibi acımayan tatlı tatlı sızlama bebek tekmesimi oluyor sevgili anneler
Benimki kelebek cırpınması gibiydi bazılarımızın da balık yüzmesi kayması gibi tarifi vardı canım pıt pıt oluyor
Benim sanki içimde mısır patlıyor gibi olurdu
Valla bnmki sanki içerde yarışıyor deprem gibi oluyo
Balık kayıyor gibiydi
Kizlar 17 haftama girdim sanki bazen biri beni içeride cimcikliyor gibi bazen boyle pit pit gibi hissediyorum bagirsak hareketimi bebek hareketi mi ayirt edemiyorum
İnanki bende unuttum kaç haftalıkken basliuor acaba hareketleri sabırsızlıkla bekliyorum
18-22 hafta diyorlar
Kelebek kanadı gibiydi bende
- Haftadayız dün benimki kıpir kıpirdi tekmesini bile attı böyle arada tık tık oluyor arada balik kaymasi oluyor cok guzel duygu
Saglam tekme salliyodu sol alt karnima Ve sirt kaburgasiyla asagi yerlesirdi hep Bicak sokugu gibi
- haftamdan itibaren hissetmeye başladım 19. haftamdayım yoğun bir şekilde hissediyorum yürürken bile tekme mi atıyor kafa mı belli değil ve bugünler de uzandığımda da karnımda gözle görünür şekilde kıpırdadığını görebiliyoruz çok hareketli ultrasonda bile bakarken doktorum çok şaşırmıştı
Benim daha hareket etmiyor inşallah o günleri de görürüm sağlıkla kucağına al inşallah canım
O senin rahmindir genişliyor bıçak saptanmasi gibi bebek tekmesi öyle değil ilk defa bende 1 haftadır hissediyorum karnında bişey geziyor bişey çırp çırp yapıyor mısır cidden patlar gibi gece dinlenirken yada otururken hep çok hissedilir anlatılmaz yaşanir cidden merak etme az kalmiş hisedecen
Benim diger uc oglan cok sessizdi bu ucunede Bedel oldu. Tam ultrasyona gitmistim tam o agri girdi Sasiracaksin dedi sirt kaburgasiyla asagi dayaniyo dedi gercekten de gordum.
Kız benim ki şuan öyle kaburgama vuruyor bazen öyle vuruyor ki oturunca göğüsüm havaya kalkıyor resmen ilk defa böyle oldu
Benim de aslında en başta çok hafif hareketler oluyordu. 16.17. Haftamda minik minik hissediyordum. Bir kaç kere gerçekten sanki içimi cimcikliyor gibi oldum. Hatta o zamanlar canım çok yanıyordu