Merhaba
27 haftalık hamileyim son zamanlarda baş dönmesi yaşıyorum. Ayaktaysam dengem bozuluyor. Gözümün önünde alüminyum folyolar uçuyor.
Bayılırsam diye hemen uzanıyorum.
Sizin bir öneriniz var mı?
Kan ağızlı oluyor ondadi öyle
Hiç anlamadım
Evet canim aynisi bendede oluyor gozlerim karariyor,dusucek gibi oluyorum,midem bulaniyor oyle olunca.En cok sabah saat 12 e kadar oluyor.güneş altina çikarsam aynisi oluyor,normaldada oluyor.Doktor bana ılık suya 1 çay kaşığı bal karıstırıp içmeğimi önerdi bende işe yariyor,deneye bilirsin
Kan düşüklügünden olduğunu yazmak istemiş arkadaş,evet ondan oluyor onun icin onerdiğim gibi yaparsan belki iyi gelir
Ben 16 haftamda bayılmiştim msrkette ayiltmişdilar suyla falan
Ben de çok istedim bir kez dışarda bayılayım. Kocamı arasınlar koşarak gelsin.
Hiç bayılma olmadı
Hamileyken bayılmak nasıl bir duygu çok merak ediyorum
ama ben disarida bayilinca kocam yanimdaydı,onsuz cikmam dışarı
Marketde kasanın yanında hesaplatiyorduk.
Eşime dedim başım donuyor.normals ey sandı çıkıyoruz az kaldı dedi.bende o sırada bayilmişim o tutmuş yere dusmemişim gözümü açdım her kes başımda kendime gelemiyordum suyla falan ayıltdı kocam ilk yardım yapti bana iyileştirdi ben utaniyorum dışarıda oyle bisey olunca
Ama bak çok güzel bir anı olmuş
biraz oyle
Tansiyon düşüklüğünden oluyordur dedi doktorum bana. Ben de yaşamıştım birkaç kere baş dönmesi, göz kararması vs
Merhaba hanımlar. Bugün kahvaltıdan sonra bende bi baş dönmesi ayakta sendeleniyorum duramıyorum resmen başımı yastığa koyarken gözlerim kayıyor. Bu durum normal mi tansiyonum 11-6 çıktı iyi acaba kanda enfeksiyon mu var bilemedim neden oldu.
Geçmiş olsun arkadaşım benim de bazen öyle oluyor. Yatiyorum dinleniyorum geçiyor.
Tansiyonunuz normal.
Yüksek tansiyon olursa bebek için zararlı oluyor.
Merhaba hanımlar. Bugün kahvaltıdan sonra bende bi baş dönmesi ayakta sendeleniyorum duramıyorum resmen başımı yastığa koyarken gözlerim kayıyor. Bu durum normal mi tansiyonum 11-6 çıktı iyi acaba kanda enfeksiyon mu var bilemedim neden oldu.
Baş dönmen gebelikten kaynaklıdır diye düşünüyorum canım. Kendini çok yormamaya çalış ve çok ayakta kalmamaya dikkat et. Kanda enfeksiyon olması baş dönmesi yapar mı pek bilmiyorum ama dinlenince geçer diye düşünüyorum. Geçmezse doktoruna danışmanı tavsiye ederim Geçmiş olsun
Bendede oluyordu.normal birsey hamilelikle ilgili @NURAN ında dediği gibi.bende uzaniyordum.basim donuyordu gözüm kapaniyordu .vitaminsizlikdende ola bilir canim ,Meyva falan ye
Teşekkür ederim Şükür tansiyonum hep aynı seyirde ilerliyor hamileliğimin başından beri bende kanda enfeksiyon olabilir mi diye şüphelenmiştim. Çoğumuz bu durumu yaşamış az da olsa rahatladım desem yalan olmaz.
Hep uzanırım başka bir meşgalem yok çünkü hep dingin olurum aslında bugün de ekstra bişey yapmadım. Kanda enfeksiyon baş dönmesi yapıyor evet daha önce hamile değilken yaşamıştım. Randevum perşembe gün. Baktım geçmiyor sağlık ocağına giderim sağolasın
Meyve çok severim hatta akşam baya yedim. Fazlası da zarar mı acaba
Merhaba hepinize güzel anneler umarım iyisinizdir…
4.ayıma girdim ara ara baş dönmesi yaşıyorum eğilip kalktığımda kısacası ani hareketlerimde oluyor bu durum acaba açlıktan mı? Sizde yaşıyor yada yaşadınız mı bu durum normal mi tecrübelerinizi aktarmanızı rica edeceğim