Hamilelikte ayva yemek

Hamilelikte ayva yemek gamze yapar mı arkadaşlar.?Gerçeklik payı var mı acaba? Hiç yakınında böyle bir şeye şahit olan var mı?

4 Beğeni

Ben şahsen böyle birşeye inanmiyorum saçma geliyo bana :blush:

2 Beğeni

İnanmıyorum ama yemiştim denemek için olmadı:rofl:

1 Beğeni

Ben cok sevdiğim için yemiştim ilk kızımda tuzla limonla hemde olmadı valla tamamen hurafe o bence :smile:

3 Beğeni

Hoş geldin @Müzeyyen42 ben ayvayı bilmeme ama görümcem bana demişti ki ,hamilelikte haşlanmış yumurtayı kabukli şekilde iki yanağına koyarsan hep, bebegin gamzeli olurmuş demiştiler, görümcem kızında yapmış inanmadan yaptım zorla yaptırdılar demişti.kucucuk kondurmuştum dedi gercekten kızında küçük bir tanr gamze vardı bir yanağına kondurmuştu sağ tarafa kizininda sağ yanagındaydı:joy: Bunu gören ben tabiki yaptım hamile olduğum zaman inananrak hemde derin derin basdırdım yumurtayı yanağıma​:joy:her yediğimde yapardım. Cesurun yanaklarımda minik gamzeler var sanırım daha tam goremiyorum ama var gibi :joy:

1 Beğeni

Gamze çok da iyi bir şey değil bence ama peygamber efendimiz hamilelere ayva yediriniz buyuruyor çocğugun yüzünü güzelleştirir diye

5 Beğeni

Ben cok yedim hic de gamzeleri yok :woman_shrugging:t2::joy:

1 Beğeni

Bende hamileym şuan çok yiyorum ya çok seviyorum sabah akşam yiyorum bakalım nasıl olacak.:heart::teddy_bear::joy::joy:

2 Beğeni

Elimde yerken bunu görmem şaka mı :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart: @Müzeyyen42

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

İlk kızımda yedim fakat gamzesi olmadı :blush:

1 Beğeni

Merhaba @Müzeyyen42 hoşgeldiniz :bouquet: burda komşunun ayava ağaçları var organik her gün bir tane yedim ama gazme yok

2 Beğeni

Yedim bakalım gamzeli çikacak mi :sweat_smile:ama inanmiyrm kimse görmedim daha olan​:rofl:

1 Beğeni

Başka başlığa yazmıştım :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: gamze dedigimiz çukurluk doku kaybı normalde genetik te olabilir farklı sebeplerle de. Meyveyle bir ilgisi yok. Ayva çok yiyorum fakat sevdiğim için​:sweat_smile: kızım olurda gamzeli olursa üstüne düşüneceğim :sweat_smile::heart:

3 Beğeni

Öncelikle hoş buldum. Denemekten zarar gelmez :slight_smile:

3 Beğeni

:slight_smile: ayva iyidir

1 Beğeni

Ya çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

1 Beğeni

Hoş buldum. Çok teşekkür ederim.

2 Beğeni

Ben yanağıma bastırmıştım bastırmak lazım diye okumuştum o zamanlar 12 yıl önce :sweat_smile:gamzeli doğdu kayın-ananın​:woozy_face: gamzesi var o yüzden oldu diye düşünüyorum

2 Beğeni

Bende her gün yiyorum gamze için olmasa bile bebek çok güzel oluyormuş 🫰🏻

2 Beğeni