Hamilelikte ayva yemek gamze yapar mı arkadaşlar.?Gerçeklik payı var mı acaba? Hiç yakınında böyle bir şeye şahit olan var mı?
Ben şahsen böyle birşeye inanmiyorum saçma geliyo bana
İnanmıyorum ama yemiştim denemek için olmadı
Ben cok sevdiğim için yemiştim ilk kızımda tuzla limonla hemde olmadı valla tamamen hurafe o bence
Hoş geldin @Müzeyyen42 ben ayvayı bilmeme ama görümcem bana demişti ki ,hamilelikte haşlanmış yumurtayı kabukli şekilde iki yanağına koyarsan hep, bebegin gamzeli olurmuş demiştiler, görümcem kızında yapmış inanmadan yaptım zorla yaptırdılar demişti.kucucuk kondurmuştum dedi gercekten kızında küçük bir tanr gamze vardı bir yanağına kondurmuştu sağ tarafa kizininda sağ yanagındaydı Bunu gören ben tabiki yaptım hamile olduğum zaman inananrak hemde derin derin basdırdım yumurtayı yanağımaher yediğimde yapardım. Cesurun yanaklarımda minik gamzeler var sanırım daha tam goremiyorum ama var gibi
Gamze çok da iyi bir şey değil bence ama peygamber efendimiz hamilelere ayva yediriniz buyuruyor çocğugun yüzünü güzelleştirir diye
Ben cok yedim hic de gamzeleri yok
Bende hamileym şuan çok yiyorum ya çok seviyorum sabah akşam yiyorum bakalım nasıl olacak.
Elimde yerken bunu görmem şaka mı
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz @Müzeyyen42
Gebeliğiniz hayırlı olsun
İlk kızımda yedim fakat gamzesi olmadı
Merhaba @Müzeyyen42 hoşgeldiniz burda komşunun ayava ağaçları var organik her gün bir tane yedim ama gazme yok
Yedim bakalım gamzeli çikacak mi ama inanmiyrm kimse görmedim daha olan
Başka başlığa yazmıştım gamze dedigimiz çukurluk doku kaybı normalde genetik te olabilir farklı sebeplerle de. Meyveyle bir ilgisi yok. Ayva çok yiyorum fakat sevdiğim için kızım olurda gamzeli olursa üstüne düşüneceğim
Öncelikle hoş buldum. Denemekten zarar gelmez
ayva iyidir
Ya çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Hoş buldum. Çok teşekkür ederim.
Ben yanağıma bastırmıştım bastırmak lazım diye okumuştum o zamanlar 12 yıl önce gamzeli doğdu kayın-ananın gamzesi var o yüzden oldu diye düşünüyorum
Bende her gün yiyorum gamze için olmasa bile bebek çok güzel oluyormuş 🫰🏻