Merhabalar 8+1 oldum bugün ama vücudum aşırı uykulu ve yorgun göğüslerim aşırı şiş ağır sürekli uyumak istiyorum kafam düşüyor resmen rutin yaptığım işler bile gözümde büyüyor sizde böyle oldu mu ? Şimdiden teşekkürler
Çok normal
Bende de olmuştu. Vücut yeni bir canlıya adapte olmaya çalışıyor. Hormonlar değişiyor. Bunların hepsi geçici. Az sabredin, bolca uyuyup dinlenin
Vallahi öyle yapıyorum kafam düşüyor halbuki gecelere kadar oturup sabah 7 de turp gibi kalkan ben
Ben hep uyurdum 3 ayıma kadar hep uyudum. Bikeresinde eşim saat günorta 2de isten geldi eve yemek yedik uyudum oda benimle uyudu,sonra gözümüzü bi açtık sabah olmuş eşim kalkıp işe gitdi yine 24 saat uyuduk yani ben uyumuşu eşimde bana bakıp uyumuş. Biz yasadığımız yer biraz sakin mahalle. Pencere var ama gub işığı dusmuyor eve. O yuzden yatip kalmişiz vallhi billahi
Bende sürekli öyleydim kafam kendiliğinden düşüyo o anki uyku çok iyi geliyo bana arada 2. Trimesterda o kadar kalmadı şimdi tekrar başlıyo uykularım anlayamadım
Benim de böyle olurdu günde 12 saatten fazla uyurdum
Ben son regl tarihim gelmeden öyleydim uyuyakalıyordum birden , bu arada şuan hissettiğin göğüs dolgunluğu ileride göğüslerin büyüyeceği için hiçbir şey Böyle belirtiler olunca erkek bebek diyorlardı bana öylede oldu:)
Günde 30 dk 30 dk şeklinde uykuya dalıyordum diyebilirim.
İnşallah erkek veya kız başımın üstünde yeri var ama inanın aşırı uyuyorum gece bir kalktım göğüslerim karıncalanmış dokunamıyorum aşırı sızı bu da normal dedi doktor ama bilmiyorum
8+2 artık 2. Ayımdayım 3 e yaklaşıyorum bakalım 3’de de devam edecek miyim uyumaya
Normal canım. İkinci gebeliğimde ilk 2 ay meme ağrısını çok yaşadım. O sızıyı bilirim