Hamilelikte Aşırı yorgunluk uyku

Merhabalar :kissing_heart: 8+1 oldum bugün ama vücudum aşırı uykulu ve yorgun göğüslerim aşırı şiş ağır sürekli uyumak istiyorum kafam düşüyor resmen rutin yaptığım işler bile gözümde büyüyor sizde böyle oldu mu ? Şimdiden teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts::teddy_bear::teddy_bear:

4 Beğeni

Çok normal

Bende de olmuştu. Vücut yeni bir canlıya adapte olmaya çalışıyor. Hormonlar değişiyor. Bunların hepsi geçici. Az sabredin, bolca uyuyup dinlenin :blush:

1 Beğeni

Vallahi öyle yapıyorum kafam düşüyor halbuki gecelere kadar oturup sabah 7 de turp gibi kalkan ben :smile::smile:

2 Beğeni

Ben hep uyurdum 3 ayıma kadar hep uyudum. Bikeresinde eşim saat günorta 2de isten geldi eve yemek yedik uyudum oda benimle uyudu,sonra gözümüzü bi açtık sabah olmuş eşim kalkıp işe gitdi yine :joy:24 saat uyuduk yani :joy::joy::joy:ben uyumuşu eşimde bana bakıp uyumuş. Biz yasadığımız yer biraz sakin mahalle. Pencere var ama gub işığı dusmuyor eve. O yuzden yatip kalmişiz vallhi billahi :joy:

2 Beğeni

Bende sürekli öyleydim kafam kendiliğinden düşüyo o anki uyku çok iyi geliyo bana arada 2. Trimesterda o kadar kalmadı şimdi tekrar başlıyo uykularım anlayamadım :joy::joy:

1 Beğeni

Benim de böyle olurdu günde 12 saatten fazla uyurdum :smiley:

Ben son regl tarihim gelmeden öyleydim uyuyakalıyordum birden , bu arada şuan hissettiğin göğüs dolgunluğu ileride göğüslerin büyüyeceği için hiçbir şey :wink: Böyle belirtiler olunca erkek bebek diyorlardı bana öylede oldu:)

Günde 30 dk 30 dk şeklinde uykuya dalıyordum diyebilirim.

İnşallah erkek veya kız başımın üstünde yeri var ama inanın aşırı uyuyorum :joy: gece bir kalktım göğüslerim karıncalanmış dokunamıyorum aşırı sızı bu da normal dedi doktor ama bilmiyorum :smiling_face:

1 Beğeni

8+2 artık 2. Ayımdayım 3 e yaklaşıyorum bakalım 3’de de devam edecek miyim uyumaya :smile::smile::teddy_bear:

1 Beğeni

Normal canım. İkinci gebeliğimde ilk 2 ay meme ağrısını çok yaşadım. O sızıyı bilirim :pleading_face: