5+6 günlük hamileyim şuan kananamam var düşük riski var dediler hastaneye yatırdılar bunu yaşayan oldumu
İlk 3 ay düşük riski olabiliyor. Umarım geçer
Yaa seni çok iyi anlıyorum bes ay önce ilk gebeligimde bende tam o haftada lekelenme yasadim ama kalp ve bebek gormedik biz kesemin şekli bozulmus düşük yapcan demislerdi senin kesen bebek normalse ilaclarla toparlarsin diye umuyorumm simdi yeniden hamileyim sekiz haftalık yine lekelenmem oldu ilac başladık yerlesmeymiş doktor ne dedi bebek vs kese için sana
Canım merhaba, ilk 3 ay düşük riski için biraz kritik bir süreç, öncelikle umarım ki bebeğinin de kendi sağlığının da güzel olduğu bir hamilelik geçirirsin.
Düşük riski var dediyse doktor, birazcık bu süreçte kendini yorma. Hareketlerine dikkat et.
5 haftalık olduğu için zaten daha bebeği göremediler kese için kanama görüldü şuan yatıyorum doktor biraz önce geldi kanaman var ama gebelik değerlerin hala artıyor dedi yarın kesin sonuç vericem dedi bilmiyorum çok tedirginim Allahım inşallah onu benden almaz
İnşallah dikkat ediyorum çok teşekkür ederim
Nasılsın şimdi bebek de sende iyisindir inşallah
Çok şükür çıktım ama risk hala devam ediyor
Bende perşembeden buyana yatiyorum evde korkma evinde güzelce dinlen geçecek bu haftalar inşallah kavuşucaz bebeklerimize Rabbim şifalar versin bebegine uzun güzel ömürler yazsin
Benimde olmustu 2 gun yattim progestan verdiler insallah sende atlatirsin bu durumu gecmis olsun
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun