Merhaba kızlar üç gündür sağ kasığımda bıçak saplanır şekilde ağrı vardı üşüttüm diye düşünüp pek üzerinde durmadım ama dün ağrı biraz şiddetlenince kadın doğum aciline gittim ultrasonla bebeğe bakıp bir sıkıntı olmadığını ama apandisit olabileceğini söylediler yetişkin acile yönlendirdiler orada da elle kasık muayenesi yaptılar bastırdıklarında sağ kasığım ağrıdığı için ultrasona alıp baktılar ve bir şey göremediler. Apandisit bazen ultrasonla da çıkmıyor tomografiyle bakmamız lazım ama hamile olduğun için bakamayız dediler idrar ve kan tahlili baktılar. İdrar temiz çıktı kanda da enfeksiyon sınırda çıktı ama apandisit olsaydı enfeksiyon değerin çok yüksek çıkardı dediler. Ağrı kesici serum yapıp eve gönderdiler ağrı artarsa gel dediler. Ağrım arada oluyor kayboluyor sonra tekrarlıyor ama dünkü kadar yoğun ve sık değil. Bu durumu yaşayan var mı çok korkuyorum apandisitse patlarsa anlamazsam diye
Apandisit çok şiddetli ağrı oluyor canım şiddetli ağrın olunca acille git bir doktorunada danış enfeksiyonda ağrı yapaar