2 bucuk aylik hamileyim kızlar öksürüğüm vardı doktor augmentin antibiyotik yazdi ama cok tedirginim aranizda kullanan oldumu antibiyotik
Ben şahsen çok kötü rahatsızdim aile hekimim asla onermedi o ilacı oğluma yazdı eşim dedi Leyla’ya da yazın antibiyotik hayır dedi sakın kullanma çok dayanilmayacak ağrın varsa parol iç olmadı KBB uzmanı görmesi gerekiyor dedi sana kim yazdı bilmiyorum ama benim Dr vermedi
Belki senin Dr bı tehlike görmemiştir bilmiyorum şimdi Dr işine karışmak istemem eczaneyede danışabilirsiniz bilemedim kullanan gebeler vardır belki
Agrim yok öksürügüm gecmiyo uyuyamiyorum hic bi sekilde doktorda en düşük dozunu kullanabilirain dedi bilmiyorum yaaa
Göğüs hastalıkları uzmanu yazdı kendi doktoruma sordum oda kullanabilirsin demis
Bende 4bucuk haftalik hamileyim 2 gün de 3 tane majezik ictim gebe oldugumu bilmeden doktor önermiyoruz dedi cok kotu olursan parol ic onun disinda hic bir ilaci kullanma dedi
O zaman bir sıkıntı yok canım Dr onaylamış
Doktorunuz yazdıysa korkmayın bence
Bende antibiyotiği idrar enfeksiyonu için kullanmıştım 1000 mg dı doktor yazdığı için bi şey de diyemedim kullanmıştım
Amoklovin 1000 mg kullandım ben
2 kadın doğum doktoru birde göğüs doktoru birlikte konuşup karar vermişlerdi zatürreye çeviriyor diye
Antibiyotik önerilmiyor ya bence kullanmamalısın