Hamilelikte antibiyotik kullanimi

Merhaba guzel anneler. Dunden beri hastayim bogaz enfeksiyonum var. Atesim 37.8 ,37.4 arasi gitti geldi. Acile gittik parol taktilar. Antibiyotik yazdi doktor. Aksef 500 mg. Bugun agridan duramayinca tekrar acile gittik yine parol taktilar antibiyotigi kullanman gerek bogazin cok kötü yalniz mutlaka doktoruna danış dedi. Ben dünden beri kullanmiyorum. Doktoruma ulasamadim. Hamile olup antibiyotik kullanan var mi aramızda?

1 Beğeni

Kullanılabilir. Ben de diş tedavisi sırasında 3 kutu kullanmak zorunda kalmıştım. Doktor yazdıysa kullanın. Enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verebilir

1 Beğeni

Tamam canim tesekkur ederim

1 Beğeni

Ben kullandım benimde boğazlarım çok kötüydü bazı antibiyotik grupları gebelere uygun ona göre yazıyorlar

2 Beğeni

Rica ederim :blush:

1 Beğeni

Tamam canim sag olasin

1 Beğeni

Bende 27. Haftada çok kötü olmuştum ateşim senin gibiydi acike gittim bana da parol taktılar sonra serum taktılar ve antibiyotik 1000lik yazdılar 10 adet sabah akşam iç denildi doktoruma sordum içebilirsin demişti ben kullandım iyileştim 28. Haftada da kontrolüm vardı her şey yolunda çıkmıştı

2 Beğeni

Tamam canim sag olasin. Ben de baslayayim o zaman

aksef bnde kullandim canim

1 Beğeni

Bende gebeligimde antibiyotik kullandım vücuttaki enfeksiyonun daha zararlı olduğunu söylemişti doktorum acil şifalar diliyorum

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canim

Sağ olasın canım çok teşekkür ederim

1 Beğeni