Hamilelikte ankilozan spondilit hastalığı ve tedavi önerileri

Ankilozan Spondilit hastası olup gebelikte Humira ve türevleri ilaç kullanmak zorunda olanlar var mı aramızda. Varsa deneyimlerini alabilirmiyim.

1 Beğeni

Geçmiş olsun. Kaç haftalık hamilesiniz? Kadın doğum doktorunuza hastalığınızdan bahsettiniz mi?
İsterseniz kullandığınız ilaçların beraber prospektüsünü inceleyelim. Fakat, kadın doğum doktorunuzun dediğini uygulamak daha doğru olur.

7+2 hafta. Bu gün itibariyle kalp atışı da duydum şükür
Romatizma doktorum ilk 6 ay iğne olunabiliyor çok zorunda kalmadıkça olmayacaksın dedi. Kadın doğum doktorum romatizma uykuya geçebilir iğneye ihtiyaç kalmaz dedi. Fakat bu hafta atak geçirdim çok şiddetli ağrılarım oldu hareket kısıtlılığı yaşadım maalesef iğnemi olmak zorunda kaldım.

1 Beğeni

Bu süreci iğnesiz, beslenme ile romatizmal değerleri dengede tutabilen var mı merak ediyorum.

Ben bilmiyorum ama bu konu ile ilgili bir şey duyarsam hemen size yazarım

1 Beğeni

Merhaba umarim mesajimi görürsünüz suan durumunuz nedir bende 6 ay once dis gebelik yasadim ve simdide 1.5 aydir romatizma ilaci kullaniyorum iltihapli falan degil baslangic denildi bu surecte hamile kalip surec nasil ilerliyor doktor bana kalma ilac cocugu dusurebilir falan dedi olaki bi durumda ne olur cevaplarsaniz cok sevinirim

Merhaba cok merak ediyorum sizi cevap verirseniz sevinirm

@Elüf geçen yılın hamişlerinden muhtemelen cevap vermeyecektir. Yani baya zamandır aktif değil.

Tuh ya sizin bilginiz var mi

@Elüf konuyu cevaplaması için e-posta gönderebilirim. Maalesef bilgim yok canım.

Edit: E-posta gönderdim. Umarım gelir.

1 Beğeni

Tesekjur ederim haber bekliyorum