Şeker sorunum yok, hamur işi haftada bir yiyorum yada hiç. Ekmeği de sadece kahvaltıda tüketiyorum. Hazır ürün zaten yemiyorum. Yani bende şaşırdım bilemedim. Neyse son üç hafta kaldı idare edicez artık ![]()
Valla santi sezerlen daha zor gibi.bence dd ne derse o olsun…
Bildiğim kadarıyla erken doğum ve bebekte problem olmasın diye öyle demiş doktorun bencede güven doktoruna cnm
Bende 30+5 haftaligim gecen ay suyum fazla dedi seker yuklemesi yaptirdm normal cikti suan diyet yapiyorum bu ay nasıl cikacak bilmiyorum brinci sezeryan oldugu icin bu da zaten oyle olacak bebegi riske atmamak icin sezeryan demistir
Merhaba anneler , az önce ayrıntılı ultrasondan çıktım bebeğimin her şeyi normal ve güzel Allaha sükür ama bende sıvı fazlalığı olduğunu söyledi doktor bunun için ne yapmaliyım önerisi bilgisi olan var mi düzelir mi sorun yaratir mi
Merhaba canım blog da amniyon sıvısının fazla olma durumu ile ilgili detaylı bir yazı var okuyabilirsin.
Benimde öýleydi kendini susuz bırakmışsın suyu az içmişsin dedi bol su iç dedi bide doktor şekerden şüphelenmişti ama çok şükür temiz çıktı bende bol su içtim birdaha ki kontrolde düzelmişti
Ben suyu en az 2 lt içiyorum dikkat ediyorum banada şeker olabilir dedi bir dahaki kontrole kadar tatlıyı kesicem bakalim insallah düzelir tesekkür ederim![]()
Bugün detaylı ultrasona gittim ve suyumun fazla olduğunu söyledi doktor 22+4 haftalığım. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı ? Gebelik şekerin olabilir ondan kaynaklıdır belki dedi. Daha şeker yüklemesi de yapmadım
Canim bence benim gorusum hergun duzgun miktarda havuc tuket hsvuc suyu dengeliyor yinede bak internetten
Neredeyse hergun salata yerim ve hep salataya havuç koyarım ama tek başına hiç tüketmedim. Ama dediğini yaparım teşekkür ederim ![]()
Şeker yuklemesi yaptirman daha doğru olur benimde suyum var seker yuklemesi de yaptirdim diyet uygulaniyor suan bebegi riske atma derim
Gebelik sekerinde su da fazlaysa havuc patates uzak durmasi gerekiyor benimde fazla doktor bana yok bunlar dedi
24.haftada kontrolüm var o zaman yaptırmayı düşünüyorum. Bugün gittiğim doktora ilk defa gittim yarın gel yapalım dedi açıkçası ben istemedim dedim kendi doktoruma yaptirayim daha iyi başından beri onun yanındayim
Taabi kendi doktorunda yaptirip gözlem de olmak daha iyi ama yaptir suyun icinde zatenn diyetse yapman gereken herseyi yarin sana dicektir korkma allahin izniyle bisey olmaz benimde fazla bende cok korkuyorum yarin gidicem insallah duzelme vardir. Havuç patates hhamur isi pilav makarna bunlari tuketmiyorum asla ekmek cavdarli karabugdayli alip yiyorum şekersiz ekmek dikkat etmen gerekiyor suyun icin
Senin sadece suyun mu fazla yoksa gebelik şekerin mi var
Suyum fazla. Sekerim sınırda çıktı
Anladım inşallah sıkıntı çıkmaz kaç haftalıksın
Eczaneden seker ölçümü aldirdi doktor sabah aksam gece ac tok ölçümü yapip yaziyorum bebek icin seker cok riskli bir durum o yuzden seker yuklemesinde sorun yok her yerde yaptirip kendi doktoruna getirebilirsin
33 haftalik benim