Hamilelikte akıntı normal mi?

bende de var akıntı doğurana kadar normalmiş

1 Beğeni

@Nergiz13 @Kaplanaleyna @Cansu Peki nasıl kıvamda sizlerde? Rengi?

2 Beğeni

eskiden rengsizdi şimdi sanki biraz sarı gibi

1 Beğeni

@Cansu Bu akıntı benim ömrümden ömür alıyor.Bebeğin suyu gelirde haberim olmaz diye yedim bitirdim kendimi.

4 Beğeni

Bende senin gibi korkuyordum ama annemin dediğüne göre bebeğin sıvısı belli bir sıcaklıktaymış hissedersin yani canım yorma kendini

1 Beğeni

Valla benim şuan çok yoğun bi kıvamı var ve biraz sarıya kaçıyor rengi

1 Beğeni

Kizlar benim 16 hafta biticek hamileligimden beri hep akintim oldu doktor normal dedi ama hic mi kesilmez bide sicaklarda okadar terliyorum ki bazen camasirim bile islaniyo ter mi bebegin suyu mu hep arada kaliyorum bu beni cok yordu :frowning: aşırı terlemem var :pensive:

3 Beğeni

Ya ben çok rahattım fazla akıntım da yoktu antibiyotik kullandıktan sonra akıntım arttı aşırı rahatsız ediyor kesinlikle bi etkisi olduğunu düşünüyorum

1 Beğeni

@Cansu Bende o kadar zor geçiyor ki,elde değil inan. Yatakda oldun sende,anlarsın beni.

2 Beğeni

@Sedef Bende aynı durumdayım ve bıktım bu akıntıdan.

1 Beğeni

@Eda Antibiyotik mantar yaratır ve bu da akıntıya neden olur.Hiç yoklandınızmı?

2 Beğeni

Bilmez miyim her gün ağladım her gün bebeğimle ilgili rüyalar gordum biliyorum çok zor, güzel düşünmeye devam et

2 Beğeni

Kokulu ve beyaz mı

1 Beğeni

Benim de çok akıntım olurdu.

2 Beğeni

Kokusu yok gibi beyaz bazen sarımsı ve sulu @Cansu

2 Beğeni

Bende akinti cok olur doktor dedi normal hemde o terde ola bilir cunki ben aşiri terliyirem

1 Beğeni

O zaman normal

1 Beğeni

Ben yaşiyorum 31 haftadan beri Doktor uzanmamı soyledi doğuma kadar

1 Beğeni

36 haftada akıntım aşırı arttı beyaz hafif katı bu erken doğurma şeyi olamaz değil.mi

Kizlar 33 hefdemdeyem akintim artti beyaz kati cok korkuram dolgunluqda var