Hamilelikte ağrı

Kızlar dün birden kuyruk kemigime ağrı girdi suan 7 haftalık olcak bu durumu yaşayan varmı normal mi hiç böyle bise görmedim birde diyolarki kasikta ağrı olursa kız kuyruk kemiğinde olursa erkek öyle bise varmı benim oğlum oldu nedense kasiklarimda ağrı olurdu ama oğlan oldu:)

Kasıkta Ağrı bende de vardı hatta post bile açmıştım benimki kabızlıktan dolayı oluşan baskiydi ve ben bunun ceberesini çok çektim şuan biraz daha iyiyim

:pensive_face::pensive_face: benimde başıma ilk defa geldi senin kaçıncı hamilelik

Birde hamileliğin başında da oldumu

3 gebelik bu başlarında çok yoktu ama sonra beni çok zorladı şuan sonlarındayim zaten eskisi kadar değil çok şükür

Benim de 3 üncü gebelik iki oğlum var bunda acayip farklı şeyler yaşıyorum rahat geçiyor du ikisinde şimdi hep yataktayım ağrım çoğaldı kuyruk kemigim agriyo derken yaşamadim şeyleri yaşıyorum :pensive_face: doktorum da diyo farklı belirtiler oluyosa kiz olabilir tam garanti veremem diyo Benim içimdende kız geçiyor acaba kızım mi olacak diye aklıma geliyo

Benimde iki kızım var ikisindede hiç bişey yaşamadım ama bu yasamadigim şey kalmadı binada şükür de ama cinsiyet kız dendi yine

Ne güzel maşAllah Rabbim bağışlasın Rabbim banada kız nasip etsin hayırlısı ile​:heart_eyes::heart_eyes:

Hayırlısı ile inşaallah:)))))

Bu kuyruk sokumu ağrısı bende de oldu ilk haftalarım çok zordu otursam acıdan kalkmak istemiyordum kalktıpımda oturmak istemiyordum daha sonra kendiliğinden geçti dr rahim büyümesi oluyo o sebeple olabilşr demişti brnde oturmayıp yatıyordum​:sweat_smile:

Bu arada da bebeğim erkek ama buna bağlı mı bilmiyorum :joy:

Aynısı bende de oldu hala da var doktorundan daha randevu bile almadım :joy::joy: iki oğlumda hiç birsey olmadi ne agri ne bulanti hic bise şuanda me ararsan var bulantim eksik olmaz uykum gelir enerjim gitti oglanlarda enerjim yerindeydi iştahım yerindeydi suan iştah da yok bisey de yok zayıfladım iyice

Yaaa ilk kez duydum öle olduğunu da biliyordum geri kalan herşey çok şükğr iyi az bulantı baş dönmesi bulantı oldu kısa sürede kesildi çok şükğr ama aşırı halsizim 26. Haftadayım ne rahat uyuyabiliyorum ne iş yapabiliyorum