Ben şuan 9 haftalık hamileyim hamileliğimi 4. Haftada öğrendim o kadar bilmiyordum ve bi kaç defa ağrı kesici kullandım şimdi bi akrabamız doğum yaptı bebeğin bacakları ve kolları yok doktor annesi ağrı kesici kullandığı için böyle olmuş dedi şuan çok korkuyorum ya benim bebeğimde böyle doğarsa diye ama ben hamile olduğumu bilmiyordum bi şey olur mu
4.haftada zaten daha embriyo gibi bişey içini rahat tut kötü düşünme ben hamileliğimi 6.haftada öğrendim o süre zarfında alerji ilacımı, mide ilacımı kullandım hatta kasık ağrım var diyede arveles kullandım üstüne bir de hamama gittim sauna spaya girdim herşeyi yaptım çok şükür şuan bebiş iyi bi sıkıntı çıkmadı bilmeden yaptığın şeylerde bişey olmaz hemde erken öğrenmişsin o kadar geçte değil bundan sonra dikkat edersin
Öğrendiğimden beri çok dikkat ediyorum ama o bebeği görünce çok korktum
İlk 6 hafta bilmeden içilen ilaçların çok etkisi olmuyo ben de bir hafta uyku uyuyamıyorum geceleri diye antidepresan kullanıyordum, bence o işte bir yanlış anlaşılma var bi.doktor kati olarak bunu demezdir, ultrason da hiçmi gözükmedi elleri kolları bacakları içinizi ferah tutun zaten 3/4 haftaya kendş doktorunuzdan sağlığını öğrenirsiniz ama bence kalbinizide çürütmeyin
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız