Hamilelikde vajinada batma hisi

Qizlar bu gun vajinda batma his var bende sordum bebek baski veriyor ondandi sizdr boyle sey oldunu 23 hafdalik hamikeyem ve cox qorxuram

Evet ben sık sık yaşıyorum hem rahim büyümesinden hemde bebeğin pozisyonundan dolayı dedi doktor . Ayakları aşağıda benim oğlumun vurdukce titretiyor beni :rofl:sancidan Pozisyon değiştikçe arada hissedeceksin arada hissetmiycrksin korkulcak bişey değil

Bendede oyle vurdukca agriyor sinir var orda ona gor dedi doktor

Sag salamt alir insallah bebeişleri kucamiza ben boyle srylerde cok korkuram

Bende korkudan gidip sormuştum neyseki dediğim şeydenmiş :face_with_hand_over_mouth::blush:

Evet oyleymiş internetde araşdirdim ondan dediler

Sıradaki randevunu erkene al istersen, doktor erken doğum riski var mı diye bir baksın istersen

Yeni gelmisem doktordan hec bir sey yok demisdi ayin 1 gitmisdim detayli utrason etmişdiler

O zqman sen de hiç korkma ağrın sizın olunca yat dinlen

Evet canim dinlenice keciyor

Bendede oluyordu şimdide oluyor normal merak etme @Fidan1 :smiling_face_with_three_hearts: Uzan dinlen

Cok sagol canim

Merhaba kizlar ii aksamlar 35haftalikta rahimde bicak saplantisi hisetmem ve agri normalmi

Merhaba, hoşgeldiniz aramıza :rainbow: Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherry_blossom:

Normal çünkü bebek artık iyice baskı ve ağırlık yapıyor. Çok ayakta durmamaya çalışın :pray::heart: