Hamilelikde vajinada batma hisi

Qizlar bu gun vajinda batma his var bende sordum bebek baski veriyor ondandi sizdr boyle sey oldunu 23 hafdalik hamikeyem ve cox qorxuram

2 Beğeni

Evet ben sık sık yaşıyorum hem rahim büyümesinden hemde bebeğin pozisyonundan dolayı dedi doktor . Ayakları aşağıda benim oğlumun vurdukce titretiyor beni :rofl:sancidan Pozisyon değiştikçe arada hissedeceksin arada hissetmiycrksin korkulcak bişey değil

2 Beğeni

Bendede oyle vurdukca agriyor sinir var orda ona gor dedi doktor

1 Beğeni

Sag salamt alir insallah bebeişleri kucamiza ben boyle srylerde cok korkuram

2 Beğeni

Bende korkudan gidip sormuştum neyseki dediğim şeydenmiş :face_with_hand_over_mouth::blush:

1 Beğeni

Evet oyleymiş internetde araşdirdim ondan dediler

2 Beğeni

Sıradaki randevunu erkene al istersen, doktor erken doğum riski var mı diye bir baksın istersen

2 Beğeni

Yeni gelmisem doktordan hec bir sey yok demisdi ayin 1 gitmisdim detayli utrason etmişdiler

2 Beğeni

O zqman sen de hiç korkma ağrın sizın olunca yat dinlen

1 Beğeni

Evet canim dinlenice keciyor

1 Beğeni

Bendede oluyordu şimdide oluyor normal merak etme @Fidan1 :smiling_face_with_three_hearts: Uzan dinlen

2 Beğeni

Cok sagol canim

2 Beğeni

Merhaba kizlar ii aksamlar 35haftalikta rahimde bicak saplantisi hisetmem ve agri normalmi

Merhaba, hoşgeldiniz aramıza :rainbow: Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherry_blossom:

Normal çünkü bebek artık iyice baskı ve ağırlık yapıyor. Çok ayakta durmamaya çalışın :pray::heart:

1 Beğeni