Burada çok aktif bir kullanicidim gebeligim ilk.gununden belli buradayım ilk hesabım kapaninca yeni açtım bebeğim doğsun diye çok heyecanlı ve sabırsızdim hemen günler geçsin diyordum 10 gündür bebegimle beraberim ama içim buruk sürekli Herseye ağlıyor um hamilelik zamanımı özledim eşimle eskisi gibi vakit geçiremiyorum sürekli sohbet ederdik beraber onları özledim daha hala alışamadım bu duruma uykusuzluktan ağlıyor um herkesin lafi kullagima gıcık geliyor korku var içimde kayinvalidemin yanindayin 40im çıkınca evime gecicem hem geçmek istiyorum hem korkuyorum ama Herseye rağmen bebeğimi çok seviyorum böyle düşündüm için bile ağlıyor um sanki bebegime ihanet etmiş gibi hissediyorum ama.bu süreç inşallah erken biter
Ayy gerçekten öyle oluyor insan kirkimda evim darmadağın sanki savaş çıkmış gibiydi herşey heryerdeydi şuan düşünüyorumda ay niye öyleydi acaba diyorum ama herşey geçiyor ve çok güzel oluyor sabredin
Ben de aynı duygulara sahibim iki aylık oldu bebeğim çok degsiigm Allah’a nankörlük mu yapıyorum diye defalarca düşünüyorum değişik tarif edemedgm bı duygudym geçecek diyorlar ama bakalım ne istyrm ne istemyrm bilemiyorum… Yine de Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insan herhalde her an her şeyi anında yapabilmeyi özlüyor evet ben eşimle ayrı yatıyorum sadece çocukla benmişim gibi …
Eşimle ayrı uyuduk geri böyle olmaz karı kocalik diye geldi yanıma eşim uykudan uyanmasın sabahlari iş var diye sabaha kadar mememde uyutuyorum bebeğimi
Hormonal değerlerin hepsi yürü kalk diyor sana. Hepsi normal canım. Geçeceğini hepimiz biliyoruz ama o süre geçene kadar sana şunu bunu yap desek boşuna sonuçta hormonlarına buradan müdahale edemiyoruz. Ben ayet açar dinlerdim ona da ağlardım. Bebeğim ağlar ona ağlardım. Ztn duygusal yapım var dayanamıyorum gözlerimden pat pat iniveriyor. Sadece bu duygusallığı indirgemek için açık havaya çık arada iyi geliyor. Kendine özel birşey yap mesela kahve yap iç. Eşinle de eski hallerinize bir küçükle döneceksiniz merak etme Hepsi Allah in izni ile olacak şeyler dua et bol bol.
Bak bu konu ile ilgili post açılmıştı mucize bebekte onları okumani tavsiye ederim. Ayrı yatmayın. İlkinde sizin gibi düşünüp ayrı yattık etkiliyor evliliği. İkincide de büyük beni dışladınız demesin diye ayrı yattık. Ben büyük oğlum ve bebekle bir odada baba diğer odada yattı. Şimdi herkes yerinde yatıyor. Memede bırakmayın sizde uykusuz kalmayın. Uyuduğu an beşiğine yatırın. Dinlenebildiğiniz her vakit size Altın değerinde bence.
Eşimden ayrı yatmak istemiyor çok düşkünüm eşime şimdi bebek oldu daha çok bağlandım
Ne kadar sürer bu süreç kirimla beraber gidermi
Kırk da bir rahatlama oluyor. Şahsen ben sürekli kırkımın bitmesini beklediğim için psikolojikde rahatlama hissetmiş olabilirim. Her yere daha rahat gidiyorum bebeğim biraz daha büyüdü. Ama benim yapım gereği ztn duygusalım. Eğer öyle isen bu bebeğe ağlamalar fln birazcık daha devam eder yani kendini ifade edene kadar diyim Diğer türlü şu an hissettiğiniz çoğu şey gidiyor. Rahatlama oluyor yani bana oldu. İnşallah sende üzerinde ki rehavetten kurtulursun. Lohusalık anne için daha çok anneyi dile getirmedikleri için hep bebeğin kırkı diyorlar.
Bizde her akşam film izlerdik, sohbet ederdik, sakalasirdik, saçma sapan şeylere gülerdik..Çocuktan sonra galiba hiç film izlemedik hatırlamıyorum, o kadar çok özlüyorum ki bazen o hallerimizi eski videolara, fotoğraflara bakiyorhm ve sanki arada dağlar kadar fark var, kendimi genç bile hissetmiyorum artık…Ama kızımın yüzüne bakınca keşke ilk geceden hamile kalsaymisim diyorjm yani çok enteresan bir duygu annelik.. Bebekten sonra hiç birşey eskisi gibi olmuyor, belki de biraz büyümeleri gerekiyor, benmde ilk bebeğim zamanla herşeyi tecrübe ediyorum..Herşeye rağmen iyiki varlar, iyiki Allah nasip etti.