Merhaba hanımlar istemeden de olsa inandığınız vesveseler var mı?
Canımın çektiğini yemezsem sütüm çekilire inanıyorum. Çok içten inanıyorum
Hamileyken ister istemez canım bir şey çektiğinde canımın çektiği şeyi alana kadar vücudumda görünen yerlere dokunmuyordum çünkü bebekte leke oluşmasından korkuyordum. Beynimize işlemiş bu vesveseler, biz korkmasak vücut korkuyor bir şey olmasından
Ya şeyi soktular aklıma işte izinsiz alma çocuğun bir yerinde bir şey olur dükkana giriyoruz tadım yapıyorum annem diyor izinsiz alma bişey olur izin alma. Gereksinimi duyuyorum halbuki normal birşey alacağım şeyin tadına bakmak açık çikolata misal kg hesabı alcam niye tadını bilmeden aliyim
Çirkin hayvanlara bakmamak Görülen her rüya çıkacak gibi korkuyorum bende bazen saçma sapan rüyalar görüyorum içimi bir korku basıyor bütün gün onu düşünüyorum
Gül koklama bebeğimde kırmızı leke olur, saçını kestirme bebeğinin aklı kit olur, ciğere dalak a dokunma bebeğinde siyah killi leke olur, birinden nefret etme ona benzer tesadüfen hiç birini şuana kadar yapmadım. Ama hurafeler hamileleri çok yoruyor
Hamileyken bir şey aşerip yiyemezsem,bebek doğduğunda o şeye nefret edecekmiş diye inanıyorudum:|
Kimi kınarsan ona benzer derler bizde bu yüzden birinin olumsuz bi davranışını söylerken kınamıyorum Allahim demekten kendimi alıkoyamıyorum
Onu benim annem de dedi hamileyim ben göz hakkı var bir de izin mi isticem demistim. Komşunun dut agacından izinsiz yedim diye öyle söyledi
Kıyamam sana kötu düşünme
Öyle deme kız daha çok benziyo vallahi
Demek ki siz hepsine inanıyorsunuz
Hiii ben kınadım
Seni bunu yaparken hayal ettim çok komik
Ayy deme öylee demeee Allah korusun
Cekmemistir umarim
O anlarda evde robot gibi dolaşıyordum
Bende hemen karnımı çimdiklerim