Hamilelik ve pcos

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım oncelikle selam ve dua ile.birsey sormak istiyorum sizlere.30 aralik son adet tarihim.pcos hastasiyim ve adetlerim duzensiz klomen kullanarak tedavi surecindeyim .yaklasik 5 ay once kimyasal.gebelik gecirdim.daha sonra klomene dewam ettim klomen kullandigim süreçlerde adetim hep geldi .ancak 18 24 ve en son olarak gebe kaldigimi sandigim 30 aralikta adetim geldi 6 gun gecikerek.simdide 4 gün gecti.sizce neler oluyor.

Merhaba bende de pcos var ve gecikmeler hep oluyor. Hatta 7 gün 10 gün bile gecikiyordu evde hastanede defalarca test yapıyordum. Pcos herkes için hamile kalmaya engel bir şey değil sadece süreç uzayabiliyor. Kendinizi strese sokmamaya çalışın, eğer fazla kilonuz varsa vermeye çalışın. Umarım pozitif sonuçlar alırsınız :palms_up_together: bu 4 gün içinde test yaptınız mı

1 Beğeni

Bana 19 ağustos 2023 de pcos tehsisi kondu . Devletteki doktor pcos hastalarinin cocugu olmaz ama sen gene de dene belki tutar dedi ilac bile yazmadi psikolojim alt üst oldu mahvoldum etkilendim yani sonra 24 ekim 2023 tarihinde 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim hemde ikiz kızlara :slight_smile: Allahtan umut kesilmez insallah en yakin zamanda rabbim kucaginiza almayi nasip eder

1 Beğeni

Yaa maşallah :heart_eyes: bu doktorlar neden böyle korkutuyor asla anlamıyorum. Nişanlıyken adet düzensizliği sebebi ile gittiğim doktorum ultrason kontrolündeyken hamile olup olmadığımı sormuştu bana. Öyle bir ihtimal yok dediğimde bu gördüğüm bebek değil kist o zaman, sen çocuk düşünmekte gecikme zorlancaksın dedi ve inanılmaz korkmuştum. O kadar büyük kistler var ki bebek sandı doktor diye. Evlendikten sonra sürekli aklıma geldi ve psikolojimizi gerçekten çok etkiledi söyledikleri. Çocuk düşünmeye başladıktan sonra yaklaşık 5 ay içinde hamile kaldım. evdeki testte pozitif sonuç aldıktan sonra gittiğim ilk kontrolde de keseyi görememişti. Dediği şey "Dünya üzerinde 10 gebelikten 6si düşer, 2si ölü doğar. Yaşarsa 1 veya 2 tanesi yaşar. Yoksa bu odada 50 kişi olmamız gerekirdi. *
İkisi farklı doktorlar ve kesinlikle gittiğimiz doktorlar psikolojimizi moralimizi tamamen etkiliyor. Keşke bu kadar acımasız konuşmasalar sonuçta biz oraya tedirgin gidiyoruz zaten

Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın sonucta doktor bosuna okumadi diye inaniyorsun ama bazilari sacmaliyo

1 Beğeni

Oncelikle cevap ilginize teşekkür ederim. Bugun 6.gün gecikeli kan verdim .yarin sonucum belli oluvak.hu sancılar yerlesme sancisi olabilir dedi doktor.ins vardır.selam ve dua ile

Oncelikle cevap ilginize teşekkür ederim.tedavi olarak mi normal mi kaldınız?tedavi surecinizi anlatirmsnz

Amin allah razi olsun inşallah. Selam ve dua ile

İnşallah hayırlı hayırlı pozitif sonuçlar gelir yarın :slight_smile:

1 Beğeni

Amin insallah alalh razi olsun:)

1 Beğeni

Arkadaslar sonucum 0 geldi ancak 7 gün gecikti pcos luyum.yarin doktor yine gitmemi istedi.aranizda kanda 0 olup hamile olan varmi degerin yukseldigi.selam ve dua ile

Lütfen acil yardım

Testi yaptınız mı inşallah yarın güzel haber alırsınız

1 Beğeni

Normal tedavisiz

1 Beğeni

Kan testi verdim bugün. Yarinda doktora gostericem ama sonuc negatif.acaba ultrasonla.alttan belli olurmu

İnsallah banada nasip olur

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow:

1 Beğeni

Hosbuldum tsk ederim

1 Beğeni