Adetim 3 gün gecikti. Bugün 4. Gün olacak iki gün önce test yaptım ilk üç tanesi çift çizgi diğer hepsinde tek çizgi vardı. Dün akşam kan testine gittim negatif denildi. Normalde kan değerim 0,13 0,07 en sonuncu 0,15 ti bunlar en son bir ay öncekilerdir dün baktım 0,58 olmuş. Gebelik yoktur fakat adetim gecikti halsizlik var ara ara baş ağrıları mevcut ve kasik karın kramlari vajina krampları oluşuyor. Sizce durum nedir
Hamilelik yok maalesef.
Kesin sonuç İçin bikaç gün daha bekleyin bence
En az 1 hafta bekleyin erken gebelik testi yapın beyaz testler yüksek oranla bozuk oluyor 3 gün daha bekleyin eğer olmazsanız erken gebelik testle deneyin büyük pembe olan varya o
BTC değerine göre gebeligini göstermesi için 0-5 mIU/ml arasındadır. Bu değerlerin üstünde çıkması hamile olunduğuna işaeret etmektedir
7-10 gün kadar adet gecikmesi yaşarsanız kan verin beta hcg tekrar baktırın derim o süre zarfında gebelik varsa kanda cıkar bunu doktorum demişti.
7 gün geçmiş ve gebelik yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabilir başıma geldi adetin sökülmesini etkiliyor veya rahim, yumurtalık yada hormonlarınıza baktırmanız gerekebilir. İnşallah gönlünüzce olsun hersey