Hamilelik var mı kızlar

1 Beğeni

Beta hcg 5 in üzerinde olunca gebelik var diye biliyorum canım. Hayırlı olsun​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin inşallah canım Allah razı olsun :heart:

1 Beğeni

Hadi gözün aydin

1 Beğeni

Var var canım rabbim sagsaglim kucağına almak nasip etsin inşallah :heart_eyes:

1 Beğeni

Senden de inşallah canım benim :cherry_blossom::purple_heart:

1 Beğeni

Geç döllenme mi canım yarın adet günüm değerim iyi mi

Amin inşallah Allah razı olsun canım, geç döllenme mi değerim nasıl iyi mi yarın adet günüm

1 Beğeni

İki gün sonra tekrar beta isterler iki kat artış olursa herşey yolunda demektir hayırlı olsun sağlıkla gelsin inş

1 Beğeni

5 in üstü var sayılıyor adetin gecikince tekrar yaptır değerin yükselir büyük ihtimal ben adetten 1 hafta sonra yaptırmıştım 1000 çıkmıştı şuan yeni oldugu için değerin normal bı kaç güne tekrarlat istersen

1 Beğeni

Hayır geç döllenme değil bence canım benim adetten 2 gün önce değerim 25 ti senin değerin gayet güzel çıkmış 2 günde bir kan ver 2 katı yükselmesi lazım şimdiden hayırlı ugrlu olsun inşallah bebisin :heart_eyes:

1 Beğeni

Tamam canım çok teşekkür ederim :heart::yellow_heart: Amiin inşallah Rabbim cümlemize nasip eylesin :palms_up_together:

Tamam canım çok teşekkür ederim :heart::yellow_heart:

Amiinn inşallah canım benim Allah razı olsun :heart::heartpulse::two_hearts:

Hayırlı olsun hamilesiniz. Kan testi 5 in üstü. Benim de 74 lerde çıkmıştı. 2 haftalık filandı o zaman. Arkadaşların dediği gibi kan testi verin 2 gunde bir. Yükselirse sürekli sıkıntı yok. Ağır kaldırmayın koruyun kendinizi ki bebeginiz size tutunsun. Çok yeni daha cünki. Ilk öğrendiğim ana kadar gittim şuan yine bi duygusal oldum.:smiling_face_with_tear: Allah kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın​:hugs::innocent:

2 Beğeni

Amin inşallah canım benim Allah razı olsun :heart::heartpulse: Rabbim isteyen tüm kardeşlerime versin inşallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Tebrikler. Hamilesiniz.

1 Beğeni

Hamilesin hayırlı olsun değerinde iyi görünüyor şuan çok küçük olduğu için ultrasyonda gorunmeyebilir. Sağlıklı bir gebelik olup olmadigini anlamak için Dr un senden iki günde bir kan ister değerler normalse 2-3 hafta sonra gel bakalım der kese görünür bebek görünür inşeAllah benimde tıpki böyle olmuştu hatta kan değerim 94 tü ve kanamam vardı elhamdülillah şuan 12. Haftadayiz hayırlı olsun tekrar

1 Beğeni

Amin inşallah canım benim Allah razı olsun :heart: çok teşekkür ederim cevabınız için Rabbim cümlemize nasip eylesin inşallah :palms_up_together: sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah güzel kolay hamilelikler geçiririz

1 Beğeni

Gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

1 Beğeni