İzmir’de oturup Fetal DNA testi yaptıran var mı hastane ve fiyat bilgisi verebilir misiniz
@izmir-anneleri bilginiz varsa yardımcı olur musunuz lütfen
valla öyle bir konuda başlık açmışsınız ki sabah beri bende bununla uğraşıyorum. Dün takipli olduğum şehir hastanesi Yaşam hocanın tavsiyesi ile alsancakta bir klinikle görüştüm. İsterseniz evinize gelip bile kan alabiliriz sonrasında amerikaya gönderilen test kitlerinizin kargo numarasına kadar verip süreci şeffaflık içinde sürdürüyoruz dedi 10 iş günü sonra test sonuçu geliyormuş %99.9 doğruluk FİYAT: 440EURO
O fiyata eve gellir tabi test için ne kadar pahalıymış bu test. Bende bi ara düşünmüştüm ama sonra vazgeçmiştim. Genel olarak fiyatlar bu dolaylardadır sanırım
Bende fiyatı duyunca eve gelirler tabi demiştim Bu arada ben 9+1im 10haftalık olduktan sonra kan örneği alıyorlar. yani 1 hafta araştırma sürem var EURO DEĞİL DOLAR yanlış yazmışım. Dediğiniz gibi her halukarda çok pahalı…
Evet gerçekten çok pahalıymış banada yeni hamile olduğum zamaan arkadaşım önermişti ama çok üstünde durmadım gerek duymadım. Fiiyatı duysam hiç gerek duymazdım
Başlık evet biraz tuhaf oldu teşekkür ederim Bilgi verdiğiniz için