Hamilelik testi

Kızlar sorum olucak arkadaşımin reglisi 7 gün geçmiş test yaptık ama böle çıktı kafamız karışti ortada çıkması gerekmezmiydi çizginin de sizce hamilemi degilmi ?

1 Beğeni

Erken gebelik testi daha iyi sonuç verir Ayşe bir daha denesin bence

Bu teste göre negatif

Test bozuk gibi tekrar yapin yada ana sagliga kan versin en iyisi

Başka bir test yap

Yeterli miktarda idrar teste gecmemis ben ilk yaptığımda böyle olmuştu, uç kısmı ıslanmış sadece tekrarlamaniz gerekiyor testi

1 Beğeni

Ayn öyle

Tesk bozuk bencede

1 Beğeni

Muhtemelen test bozuk, baska denemenizi öneririm.

Teşekkür ederim kızlar yenisini aldık yaptık onda hiç çıkmadı çizgi​:person_facepalming: tekrar aldık onda tek çıktı sonra çöpe attık ikisini bu sefer hiç çizgi çıkmayan testte kendi kendine tekrar tek çizgi çıkmış ama bitanede çok hafif belirgin bı çizgi daha çıkmış kafamız allak bullak oldu iyicene :person_facepalming::joy: bı kaç gün sonra artık kan verip nedir ne değildir gorucez :joy:

Test bozuk canım ya yeniden yapsın yada hastanede kan tahlili yaptırsın kesin sonuç alır

Kaset test yerine erken gebelik testleri daha iyi oluyor bu konuda hem idrara direk batirildigi ıslanması kesin oluyor daha erken zamanlarda dahi daha net sonuçlar gösterebiliyor ben 3 gün gecikmistim erken gebelik testi yaptığımda

Test geçersiz arkadaşım, yenisini denemesini tavsiye ederim. sabahın ilk idrarı kesin sonuç verecektir :innocent::innocent: