Hamilelik testi

Adetime 5 gun kala 3 tane test yaptim hepsi de incecik dikis ipi gibi cizgi verdi 5 7 10 dk icerisinde gebelik var midir

2 Beğeni

2 Beğeni

Hayırlı olsun bence pozitif :bouquet::partying_face::nazar_amulet:

Dance Party GIF by Minions

2 Beğeni

Ay vallahi mi ayni gifte ki gibi oynuyorum suan :heart::heart::heart::heart:

3 Beğeni

pozitif bence 2 gune yine yap net gorunucek ,tebrik ederim​:innocent:

1 Beğeni

Az once yine test yaptim hatta erken gebelik testi yaptim yine cizgi cikti ve bu defa 3 dk icinde çıktı geçen ay adetim gecikmesine ragmen negatif çıkıyordu bu ay boyle olunca :purple_heart::palms_up_together:t2::cherry_blossom:

2 Beğeni

Sevindim adına :balloon::balloon:,hoş geldin aramıza o zaman :partying_face::innocent: @Rabia11

Bence hamilelik var,ama çok erken oldugu icin boyle silik çıkıyor​:hugs:

2 Beğeni

Arkadasim 2 3 haftalik iken ogrenmis diyor ki test yaptigimda kipkirmzii cizgi oldu seninki neden oylr diyor

1 Beğeni

Oyle bisey yok herkeste farkli ola bilir.
Bende 3 haftamda ogrendim seninkinden biraz renkliydi ama cok az farkla yani ben 19 gunumde ogrendim. 3 hafta gibi sagiliyor zaten :innocent:

Bence de var hayırlı olsun :heart:

1 Beğeni

Testler farkli gosteriyor her zaman,markadan asili bisey,mesela men ucuz testlerden yapmisdim kip kirmizi cikiyordu,ama biraz pahalilardan almisdjm onlar silik gosteriyordu

Adetin geciktiginde kac gun sinra pozitif cikti seninki

Benim adetime 4 gun kala test yaparak ogrenmiştim @Nazli

Aynen bende :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bnm negatif çıktı erken teste adet olmama 3 gün var ama tüm belirtiler var deli olcm hamile değilim demi bu kdr uzun döllenme olur mu

2 Beğeni

Canım neden deli olasın. Adetine daha 3 gün var adet olmazsan demekki hamilesin test yaparsın olur biter :smiley:neticeyide paylaşırsın bizimle,senden çok heyecanlandım valla​:grin::palms_up_together::orange_heart:

1 Beğeni

Ben çok ümitsizim 3 gün nasıl geçecek bilmem :frowning:

2 Beğeni