Merhaba üç aylık hamileyim ilk günden beri geceleri burun akıntısı hapşırma tıkanıklık hiç geçmiyor doktor Deniz tuzu spreyi hariç hicbirsey vermiyor uyku kalitem sıfıra indi sabahlara kadar uyuyamıyorum bu durumda nasil kurtulabilirim
Merhaba
buna gebelik riniti deniyor. Vücudunuzdaki artan östrojen ve kan hacmi, burun içi damarlarının şişmesine yol açıyor. Geceleri başın yüksekte yat. Yastığını 2-3 kat yap.Oda nemlendirici (soğuk buhar) kullan ama Buhar makinesi yoksa yatağın yakınına bir kap su koy.ince tülbentle Yatmadan önce 5-10 dakika buhar solu, içine birkaç damla papatya veya okaliptüs esansı ekleyebilirsin.
İnanın hiç bir etkisi yok hava nemlendirici boğaz kuruluğu yaptı durmaksızın akıntı ve hapşırma mevcut tabi birde tıkanıklık tam anlamıyla sabahlara kadar uykusuz sersem gibiyim gerçekten çok zor
O zaman dediğim gibi uyumadan önce yüzüne buhar banyosu yapmayı dene, inşaAllah faydası olur ![]()
Banyo yapıp yatiyirum en fazla bir bir buçuk saat uyuyabiliyorum sonra hapsirma krizi ve Burun akıntısı ile uyanıyorum teşekkür ederim ama sanırım dokuz ay gecmiyecek.bu şekilde devam edecek
Tuz lambası yada içerisine esansiyel yağlardan konulan hava nemlendiriciler var ya onları dene bakalım. İnşaAllah sana da etkisi olur.
Hava nemlendirici aldım oda bogaz kuruluğu yaptı doktor hepafilttelilerden belki fayda eder diğerini kullanma dedi hepafiltrelilelerde enaz 10 binden başlıyor bende almadım konkalae çok şişmiş birde çok silmekten burnum kenarlari bıçak kesiği gibi oldu yaralad çok sızlıyor gerçekten çok zor rabbim şifa versin
Burun akıntısına bir önerim maalesef yok ama tıkanıklık için hamileliğin ilk gününden beri burun bantlarından kullanıyorum. Çok rahatlatıyor gerçekten. Başka türlü uyuyabileceğimi sanmıyorum. Deneyin mutlaka.![]()
Burun banti bend aşırı baş ağrısı yaptı takip en fazla bir saat bekletebiliyorum doktorada sormayı unuttum teşekkür ederim