Hamilelik sonrasi önemli

Benim dogumdan sonra adetim hiç ol.adi şuan 5 ayliga giricez iliskiye girince eşim korunmuyo hamile kalma şansım kaç acaba

Riskli ne zaman regl olacağınızı bilmediğiniz için içerde olgunlaşan yumurta regl olamadan spermler buluşup bebek olabilir. Ben 7 ay regl olmadım 7.ayda bir kez oldum. Tekrar regl olmama 1 hafta var zaten diye korunmadık önemsemedim hamile kaldım. Cuma günü doğumum var. Eğer iki çocukla zorlanırım bakacak yardım edecek kimsem yok. Hazır değilim yapamam diyorsanız korunmayı bırakmayın derim. Kaldı ki korunarak bile kazayla hamilelik olabiliyor.

Kaçıncı haftada doğum olmuş olacak sizin

Cuma doguruyormusun kız hadi rabbim sag saglim kavuştursun :heart:

Kazayla hamile kalan ben 3 üncüye​:rofl:

@Kzlsnbuse

Kesin bir oran vermek doğru olmaz, ancak emzirme döneminde adet görmüyorum, hamile kalmam diye düşünmek oldukça risklidir. Gebelikten korunmak istiyorsan mutlaka bir yöntem kullanmanızı öneririm.

Adet gelmeden önce de yumurtlama olabilir. Yani “daha regl olmadım” = “hamile kalmam” demek değil. Korunma konusu hafife alınmamalı.

Tam 38 de olucak kızımda öyle doğdu oğlum da öyle oluyo

Amin inşallah sende sağ salim kavuş bebişine vaktiyle zamanıyla :palms_up_together:t2:

Ay ben çok korkuyorum 3.ye hamile kalmaktan daha bunu doğurmadan. Zaten biz ilk bebeyi yapana kadar da 2.5 yıl ilişki bile yaşamadık benim korkumdan. Yaşamaya başlayınca da patır putur hamile kaldım :rofl::rofl::rofl: