- Haftadayım ilk gebeliğim kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum özele gidiyorum bugün kontrolüm var sizce doktora söylemeli miyim sezeryan istiyorum diye yoksa biraz daha beklemeli miyim doktor kendi mi yoksa konuyu açıyor kızlar
Özele gidiyorsan madem kendin söyleyebilirisn hatta birlkte bi tarih bile oluşturabilirsiniz tabi bi sorun olmazsa inşallah sağlıkla gelsin bebişiniz
Merhaba doğumunuza az kalmış. Doktorunuzla bu konuyu konuşmuş olmanız lazım. Siz konuyu açmasanız dahi doktorunuz sormalı zaten bu konudaki fikrinizi. Ben de 37. Haftama girdim. Doktorum sezeryan istedigimi yeniden teyit etti son kontrolde. Eğer normal düşünseydin diğer kontrolde alttan muayene edecektim (çatı muayenesi), dedi. Siz bir sonraki kontrolünüzde doktorunuza doğumun nasıl olacağını isteğinizi belirtin. Muhtelemen tahmini birkaç gün tarih bile söyleyebilir. Umarım sağlıklı ve güzel doğumlarınız olur
Şimdiye kadar hiç sormadı acaba bugün gittiğimde mi açacak konuyu diye düşündüm bende o zmn o açmasa bile ben söyliyim artık tşkrler
Ben kendim soyledim sezeryan gunu ne zaman verirsiniz diye. Tahmini tatih soyledi ama net olarak 37. Haftada verecekmis.
Evet benim doktorumda tam olarak tarihi yarından sonra kontrolde, yani 37+2 olduğumda verecek.