Hamilelik serüvenim bitti

Kizlarrr herkese merhaba bende hep doğum hikayemi anlatmak istedim veee nasip bu güneymiş. Çarsamba sabah 7 de yatişım yapıldı doktorum kendi sancilarimi başlatması için vajinal yoldan fitil koydu yarım saat sonra kadar sancılarım başladı zaten ama akşam üzeri 4’e kadar sadece 1 santim açikliğim oluştu doktorum perşembeye kadar bekleyelim dedi o geceyi nasıl çıkarttım gerçekten kendime hayret ediyorum neyse Perşembe sabah 9’da tekrar açıklığıma baktılar sadece yarım santim açılmam olmuş doktorum geldi saat 3’e kadar 4 santim açılma olursa normali bekliyelim olmuycak olursa sezeryana alicam dedi malesef açılmam 3’e kadar 1,5 santimde kaldı ben saat 3’de sezeryana girdim 3:29’da oğlum doğdu o doğum sancısını nasıl çektim nasıl dayandım inanın bilmiyorum ama bizler gerçekten güçlü kadınlarız artk bundan eminim doğumdan korkan canım arkadaslarim inanın bana bebeğinizi kucağınıza aldığınızda bütün çektiklerinizi unutuyorsunuz rabbim geride kalanlariniza kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin benim bebişim yeni doğan sariligina yakalandı çünkü sütüm iki gün sonra geldi enfeksiyon da çıktı bebeğimde şu an yoğun bakım ünitesinde bir hafta yaticak eğer basiniza gelecek olursa sakın üzülüp kendinizi harap etmeyin çünkü ben öyle yaptım ve hiç gerek yokmuş bebeğinizin nasıl değiştiğini iyilestigini kendi gözünüzle görüyorsunuz biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin :smiling_face_with_three_hearts:

15 Beğeni

Geçmiş olsun canım inşallah sen ve bebeğin birlikte tez zamanda sağlıkla toparlanırsınız :two_hearts: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canını sıkma az kalmış sonra bebeğin hep yanında olacak inşallah :cherry_blossom: sende bu süreçte kendin toparlanmış olursun bebeğin geldiğinde ona odaklanırsın zor süreci atlatmışsın sonrası daha kolay Allah kolaylık versin​:two_hearts:

1 Beğeni

Oncelikle lohusalıgın hayırlı olsun canım. Allah anali babali buyutsun . Cok cok da gecmıs olsun deyım. InsAllah bebegınle guzel vakıtler gecırırsın butun o acıları onu kokladıgın an unutursun . Benım dogmuma da 8 gun var ama yarın hastaneye gıdecgım 1cm acıklıgım vardı dırek hastaneye yatırırlar mı bilmiyom o yuzden rahım acıklıgı olsun dıye bugun hurmaya dadandım​:speak_no_evil: zor ama guzel bır dogum hık. var herseye pozıtıf bakman hosuma gıttı . InsAllh bızde oyle pozıtıf oluruz .

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün ins en kısa zamanda cektiginn bütün acıları unutacaksin bebisinle güzel vakitler gecirmen dileğiyle

1 Beğeni

Tebrik ederim canım, sağlıkla büyüsün İnşallah :pray: Bebek gelişimi takibi için “Mucize Bebek” uygulamasını yükmeyi unutma :smiling_face:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun Saglicak büyütün Allah analı babalı büyütsün​:heart:

1 Beğeni

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rabbim hayirlisiyla sana da kucağına almayı nasip eder canm inşallah evet kolay acılar cekilmiyo ama inan ki bebeğine kavustugun an her şey bitiyo o yüzden sadece bebisine odaklan gerisi kolaylıkla hallolur inşallah

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim

Yükledim admincim herşey için teşekkür ederim

1 Beğeni

Amin inşallah çok ama çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Lohusalığınız hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah…

Teşekkür ederim Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Lohusalığınız hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hikayemiz çok benziyor. Banada yatış vermiştiler hiç açılmam yoktu. Alttan fitil verdiler sancın başlar dediler ama benim onda da sancım da olmadı açılmam da olmadı. Sonra damardan suni sancı taktılar onda da takar takmaz bebeğimin kalp atışları düşünce acil sezeryana alındım :melting_face: çok zorlu bir süreçti ama geçti. Hiç doğum sancısı çekmedim maalesef ama çekmeyi çok isterdim normal doğum bile olmasa az da olsa sancı çekmek isterdim hiç doğum sancısını bilmiyorumm. Fakat zorlu bir sezeryan süreci geçirdim sonu herşeye değiyor çok güçlü kadınlarız… Rabbim herkesin yardımcısı olsun​:palms_up_together::blush:

Size de çok geçmiş olsun o sanciyi ceksekde çekmesekde biz anneyiz canm ikisini de yaşadım ve ikisinin de kendine göre zorluğu var rabbim evlatlarımızı hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni