Hamilelik sayısı ve cinsiyet 🤰🏻

Merhaba hanımlar, kaçıncı hamileliğiniz ve bebeklerinizin cinsiyeti nedir :pregnant_woman:t2::angel:t2:

5 Beğeni

Benim 2 gebeliğim oldu 1 oğlum var ve hamile değilim

3 Beğeni

ilk hamileliğimdi 1 oğlum var​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

2 ci gebeliğim ve bekleme modundayız.Allah nasip ederse 38 gün kaldı doğuma.Cinsiyet erkek

3 Beğeni

İlk gebeliğim ve erkek

5 Beğeni

1 ci hamileliyim ve kiz

4 Beğeni

5 hamilelik 4 oglan

3 Beğeni

Maşallah size :innocent: çok olgun bir hanımsınız eminim çocuklarınızı da çok güzel yetiştirmişsinizdir. Doğurmak bir şey değil bakmak mühim. Siz bunu çok güzel alnınızın akı ile başardınız. Yakın çevremde görüyorum 3 çocuk doğurmuş ama daha kendisinin karakteri yok. Bu açıdan sizi ayakta alkışlıyorum. Şuan stresli bir dönemdesiniz kendinize ödül verin :innocent:

2 Beğeni

Ya cansu duygulandirdin beni cok mutlu ettin Benim gozumde sende oyle sin. Gunayin melek annesi. Asil sen bastacisin cok seviyorum seni Guzel kardesim.

2 Beğeni

Teşekkür ederim ablam :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: senden bunları duymak bana güç verdi :grinning:

2 Beğeni

Nedemek ablasinin gulu herzaman

2 Beğeni

İlk hamileliğim cinsiyeti kız galiba

3 Beğeni

İlk hamileliğimdi,1oğlum oldu Şimdi hamile değil im​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Hava bu bebişdemi erkek ablacım​:grinning:

1 Beğeni

Evet bu da ablacigim

2 Beğeni

Tebrik ederim ismi ne​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İlk hamileliğim ve oğlum olacak inşalalh :pray::hugs::hugs:

3 Beğeni

İkinci hamileligim bir kızım vardi simdi Allah izin verirse birde oğlum olacak :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Yook yaa ben hala inanamiyorum senin 4 cocuk sahibi olduguna bin kere masallah valla her hamilelik seni daha da genclestirmis sanki :smiling_face::smiling_face: ben daha 2.cide tükendimm :sweat_smile: nazarim degecek diye korkuyorum hala taş gibisin demis miydim :smiling_face::smiling_face::heart::heart: @Hava

3 Beğeni