Hamilelik rahatsızlık

Kızlar 27+2 haftalık hamileyim yemek yiyorum meyve yiyorum arada atıştırmalık lar falan derken en son çok fena şişiyorum artık sanki patlıcak duruma geliyorum rahatsız oluyorum sizce bu durum normal mi çok mu yediğimden kaynaklanıyor bebek rahatsız falan olmuyordur harhelde​:thinking:

Bende de aynı durum var 29.haftaya girdim daralıyorum bende şişiyorum karnım sıkışıyor ama bende kabızlık durumu da var oda zorluyor yani

1 Beğeni

Evet çok yediğimizden oluyor, ben de aynı haftadayım çok yediğimde patlayacak gibi oldum uyuyamadım oturamadım çok sıkıntıydı. Ertesi gün özellikle az yedim ve inanılmaz rahattım ve bebeğim de çok hareket etmeye başladı. Çok yiyince bence bebekler de çok rahat edemiyor

1 Beğeni

Rahim büyüdükçe organlar yer değiştiriyor sıkısıyor haliyle cok yiyince böyle rahatsızlıklar oluyor hatta gebelik haftası ilerledikce bu sikayetler artabiliyormus. Yemek yemenin bebeğe bir zararı olmaz faydalı kısımları alıyordur diye umut ediyoruz artık arada kacamaklar oldugu icin :smiling_face:

1 Beğeni

Bende 29 haftalığım aynı durumu yaşıyorum çözümü az ve sık yemekte buldum karnım çok şişiyor benimde

Hatta bende reflü başlamıştı acillik ediyirdu mide agrisi cekiyordum cozumu az ve sık yemekte buldum

1 Beğeni