Hamilelik planlaması

Merhaba hanımlar hamile olmaya nasıl karar verdiniz? Kafanızın içinde neleri ölçtünüz tarttınız?

4 Beğeni

Eşim bebekleri cok seviyor etrafimiz da bir cok tanidigimiz eş dost komsu hep yeni bebekleri oldu hatta yan komsumun bebeğini sevmek icin aliyorduk anneside biraz nefes aliyor sonra düşündük bizde yapalim ilk 3 ay korunmasiz iliski sonrasi olmadi bizde vaz geçmiştik ki Göktuğ’um süpriz yapti :palms_up_together:t3::baby:t2: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :palms_up_together:t3::heart:

6 Beğeni

İnanmayacaksınız ama normalde 6 senedir eşim istemesine rağmen asla çocuk istemiyordum ve en son maalesef ki yaşadığımız acı kaybımız olan deprem faciası beni çok sarstı ve ters tepki yaptı . Normalde öyle olaylar olduğu zaman insan çocuk yapmaya korkar bende tersi oldu. Eşim o kadar şaşırdı ki anlatamam. Rabbim tüm depremzedelere sabır vefat edenlere rahmet eylesin

6 Beğeni

Amin canim :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Bebek düşünmediğimiz bir dönemde (ama istiyorduk sadece doğru zamanı bekliyorduk bebeğe sunabileceğimiz imkanların falan iyi olmasını istiyorduk) benim duygusal bir anımda eşime söyledim oda kabul etti ve o kadar mucize ki hemen oldu ve kendi bereketi ile geliyor :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Ben bebekleri çok seviyodum ama biraz daha beklemek istiyodum hep bi sene geçsin istedim 4 ay geçti korunmalı korunmasız karışık ilişkiye girdik bi baktım adet olmadım eşime söyledim o daha çok heycanlandı ve bebişimiz olacağını öğrendik

2 Beğeni

Eşimde bende bebek çocuk çok seviyorduk ama uzaktan :sweat_smile: evlenince bir süre istemedik baktık iki yıl doluyor hayatımız hiçbir zaman istediğimiz ideal düzeylere ulaşamayacak daha fazla ertelemeyelim gençken büyütürüz diye istemeye başladık Allah’ım nasip etti şükürler olsun

3 Beğeni

Bizde çok istiyorduk ama doktor bana polikistik over var olmaz dedi diğer ay hamile kaldım Allah nasip etti ben gerçekten mucize anneyim​:pleading_face:

5 Beğeni

İlkinde güya 2 yıl çocuk yapmayacaktık ama 2. ayımda hamile kaldım :rofl::rofl:

Bunda da planlıydı. Rüya da büyümüştü artık, bir kardeş yapalım dedik de öyle oldu :smiley:

4 Beğeni

evlendik güya cocuk falan yapmiycaktin hemen gezip tozcaktık 1 ay sonra hamile oldugumu oğrendim ilk geceden kalmisım 2. si kiz olsun istiyoduk oyle planladik olmadi 3.de kız olur belki diye planladık oda olmadı simdi 3 erkek annesiyim​:face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

4 cü sü kız olur inşallah :smiley::pray:

Bastan anlatacaksak biz evlendik ilk ay plansiz hamile kaldim oglum 15 aylikken tekrar plansiz hamile kaldim bazi nedenlerden dolayi kürtaj olmak zorunda ksldim 3. De rahim kanseri teşhisi konuldu ilaclar kullandim ve bir daha anne oylamayacağım söylendi 1 ay sonra adet olmadim test yaptırdım hamileymişim kanser teşhisi koyan dr sikayet edecektim ama o hastanede tedavi oldugum gorunmedi herseyi silmişler ama yukari cikip dr kapisinda bekleyenlere durumumu soyledim sonra kapisina tekme atip içeri girdim benim 1 ay neler cektirdiginin hesabini sormak icin ama sanki hic beni tanimaz gibi yapti guvenlikler tutmasaydi paralamıştım onu sonrada bu planli oldu dedik bi kizimiz olur diye ama nasip hersey 3 ay olmadi 4 ay hamile kaldim sürpriz geldi miniğim biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin :heart_eyes::hugs::heart:

4 Beğeni
  1. bilmiyorum cunku 3.sezeryan olucam icin riskli dogumum 4. doguramam galiba​:disappointed:

Sen neler yaşamışsın :pensive:

Çok güçlüymüşsün arkadaşım :blush::pray:

2 Beğeni

pilanli değildi evlendiğmiz ay test yapmamı istedi eşim çünki evde herşeyi canm çekerdi​:rofl: ama çok ağlamıştm hamile oldğmi duyunca sevinçten…Bide 5 tane test yapmıştm inanamamıştım bir problemim yoktu aslında ama nedense inanamamıştəm​:grin: Eşim de çok istiyordu oğlu olsun oldu çok şükür​:heart_eyes:

1 Beğeni

3 tane oğlun var ama 3 tane kızın var aslında :blush: Evlendiklerinde gelinin olucak 3 tane doya doya zaman gecirirsiniz :blush:

Ah arkadasim derler ya anlatsam roman olur o durumlardaydim

1 Beğeni

Evliligimizin 2. Senesinde düşünüyorduk zaten hep 1.5 sene olduktan sonra ve çevremdeki birkaç arkadaşım birkaç ay bebek için uğraştıktan sonra 2. Seneye ancak olur belki olmaz 30 a da 1 sene kaldı tedavi falan gerekir belki diye denemeye karar verdik ve ilk ayda hamile kaldım kış bebegi planlamiyordum ama kısmet böyleymiş :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Olsun canim Esas sağlıkli olsun Kış Yaz Ne fark eder ki İnşallah Bundan sonrakı bebek yaz bebeyi olur :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni