Hamilelik müjdesini ilk kime verdin

Merhaba hanımlar
Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde müjdeyi ilk kime verdiniz
:star_struck:

4 Beğeni

Soru basit olmuş ama tabiki eşime.ilk ona demiycemde kimə diycem yani​:smirk:ilk eşler bilmeli bence.

3 Beğeni

Yeni evli olduğumuz için o gün iş yerinden arkadaşlarım evimizi ziyarete gelmişti. En yakın arkadaşım zaten bi bebek istediğimizi biliyordu. Test çubuğum vardı. Adetim de baya gecikince onlar gittikten hemen sonra yapıp sonucu o yakın arkadaşımla paylaşmıştım. Eşime de sürprizli bişey yapıcaktım ama kendimi tutamadım. Yatarken yastığının üstüne bi notla koydum okuyunca o da ağlamaya başladı bende öyle olmuştu yani. :heart_eyes:

14 Beğeni

Eşimle beraber öğrendik biz hep :grin: Sonra müjdeyi de ilk benim aileme verdik, sonra onun ailesine :blush:

3 Beğeni

Aaa çok güzel bir not olmuş. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim eşim işteydi bende emin olamadım emin olmadan da eşime söylemek istemedim.:smiling_face: ilk en yakın arkadaşımla paylaşmıştım ben :smiling_face:

3 Beğeni

Teşekkür ederim​:heart_eyes:

2 Beğeni

Yaaa ne guzel soru…
Tabikii eşimee soyledimm ama surpriizz yaptım onaa gizlemiştim ve kocama dolaba bakmasini istedim o gece eve gec gelmişti kusdum ona ama o kadar sevindikiiii yaa kiyamammm boyle boyle şimdi çok az insan biliyor ilk cocugumu kaypettim diyee kocam şimdi cokta sevinmiyor yani belli etmemeye calisiyor ilkde cok sevindi kaybedince inanamadı kotu oldu ondan… ama simdi cok sukur allah yeniden verdi saglikla kucagima alalim​:mending_heart:

4 Beğeni

*kucağımıza alalım inseALLAHH

3 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizde 3.ay bitene kadar kimseye söylemedik gizledik. En güzeli de böyle bence. :cherry_blossom:

3 Beğeni

Bende annemler tarafda akrabalar soruyomuş soylemeyin dedim 3 ayında demişlerdi 3ayimda dediklərində ise 1 aylık daha demişlerdi :rofl::rofl:çünki 3 ay diyince şök oluyorlar ki baya gecmiş falan o yüzden canm.ben cinsiyetini kimseye demedim annemler biliyor sadəcə annem babam ablam çünki bizimlə bərabər gitdiler annemler kaldigi yerdeki hastahaneye gitdik diye onlar bildi cinsiyeti,kimseyede demeyin dedim demediler.

1 Beğeni

ilk eşim sonra annem zaten eşim test etmeden önce biliyordu sürekli hamilesin diyip dururdu ama anneme dediğimde annem de bana seni en son fotoda gprdüğümde hamile olduğnu hiss etmiştim yüzüne baknca dedi​:joy: yani benden başka annem kocam ilk biliyomuş :joy::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Annem de nefes alıp verişimden anlamış. Ben anlam verememiştim.

2 Beğeni

evet anneler öyle,aslında tecrübeli kadınlar,yüzümüzden halimizden anlaya biliyorlar

1 Beğeni

Benim annem de yüzümün sararmasından anladığını söylemişti o dönemde. Çok aşırı istifra ediyordum, kadın anlamış. Vallahi hissediyor anneler

2 Beğeni

Ben annem yeni evlendigimde gelmişti bize 4 5 gün sonra .
Hamile kalmaktan konustuk,yok ya daha yapmiycam bebek demiştim.
Kocam daha bekleyelim diyordu yeni evliyiz falan ,o yuzden anneme daha 1 sene falan bekleriz ya dedim.:joy:annem evlerine gitdi 16 gün sonra hamile oldugumu soyleyince,kadın zaten 1 sene sonra yapcam deme me şaşırması yetmezken,daha 16 gün 16 günde nasıl hile kaldı dedi ,şok oldu ,ben annemden 2 3 saatlik uzaktayim biliyorsunuz.:rofl:yani yuzumun sarardigini gormedi :joy:

3 Beğeni

Herkesin ilk eşi öğrenmiş ne güzel :smiling_face: Ben ilk test yaptım çoooookk silik çizgi çıkmıştı çünkü daha günüm gelmemişti. Anneme yazdım şaşırıp anne test yaptım 2 çizgi çıktı diye. Annem de kaç çizgi olmalıydı ki yazmış :rofl: Ben acemi annem benden daha acemi :smile:
Ben cevap verene kadar hemen İnternetten bakmış sonra​:smile: Eşim de tesadüfen öğrendi​:sweat_smile:

3 Beğeni

Nasil sevinmiştir simdii cokk guzell olmuş:star_struck::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

:star_struck::sweat_smile::rofl:
Sizinki çok komikmiş. Ne güzel anne kız bağınız da kuvvetli galiba.
Benim galiba anneme garezim var.
İçimden annemle bir şey paylaşmak gelmiyor. :pensive:

Ben eşime sormuştum. Senden habersiz test yapıp sana sürpriz yapmamı ister misin diye sordum. Hayır beraber test yapalım dedi. Önce eşime söylemeseydim. Bana kesin küserdi. Böyle gayretli ve istekli olmasi da beni çok mutlu ediyor

2 Beğeni