Kızlar adet tarihim şubatın 22 si bu ay henüz adet olmadım iki günde geçti ama ağrım da var sanki olacakmışım gibi adet gecikmeden bir hafta önce kan verdim ama onda birsey çıkmadı bir iki test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı sizce ne yapayım? Dün de kaset test yaptım silik çıktı sizce ne yapayım ? Hamile olsam adet öncesi kan testinde çıkmaz mıydı? Yeniden kan mı versem
Kanı erken vermişsin diye düşünüyorum genelde adet geciktikten sonra veriliyor benimde testlerim hep silik cikmişti ve gebelik oldu olmayince silik çizgide çıkmıyor 3gun felan durunca tekrar kan verin bence
Bugün adetimin 2 günü yarın 3 olacak yarın versem çıka mı sizce?
Teste göre var görünüyor canım hayırlısı olsun hakkında kan ver istersen düşük bir değerle öğrenebilirsin yeni olusmaya başlamış olabilir ondan koyu çıkmamış
Bende adet öncesi verdiğim kanda çıkmamıştı reglim 4 gün geçince verdim 340 gibi bir değer çıktı sabab idrarı ile net çıkıyor diye biliyorum
Olur tabi bende 3gunu vermiştim hayırlı haberler bekliyoruz
Ay hadi inşallah dua edin
Benim kafamı ağrı şüphelendiriyor adet olucakmışım gibi ağrı olması normal mi sizce
Evet normal hamileliğin başlarında regl ağrısı yaşanıyor kan testi verin mutlaka benimde en fazla bu kadar görünüyordu kaset testlerde Beta değerin daha düşüktür o yüzden silik görünür. Benim de ilk kan tahlili negatifti iki hafta sonra verdim pozitif oldu
Adetten öncemi verdin yoksa sonra mı verdin negatif cıktı
Adet gecikmeniz oldugunda gebelik varsa eğer kanda kesin cıkar. Adet öncesi verdiğiniz kan tahlili epey erken olmus. Sanki adet olacakmıs gibi ağrı erken dönem gebelik belirtisinde de oluyor. Hakkınızda hayırlısı insallah
Normal banada çok kramp ağrı giriyordu yerleştiğinden kaynaklı oluyor göğüslerimde kaşıntı ağrı oldu benim
Göğüsüm ağrıyor ama dokununca avuclayınca kasıgım ise heran adet olucakmısım gibi agrıyor
Adetten önce verdim adet gününden 2 gün sonra 14 dü değer
Geç döllenme de olabilir yani herşey olabilir istersen 1 2 gün sonra kan ver