Hamilelik Kilosu

Kizlar 27+2yiz şu an ve ben sadece 3 kilo almışım gerci biraz kilom vardi zaten hamilelikten önce doktor bebegin kilosu haftasiyla uyumlu diyor ama ben endise ediyorum acaba bebegimi besleyemiyor muyum diye kizimda boyle olmamışti bu hamiliğim farkli geciyor yiyorum yemem gereken herseyden ama ya bebek ac kaliyosa ya beslenmiyorsa icimde sürekli bir endişe annenin kilo almamasi bebegi etkiler mi?

1 Beğeni

Bebeğin kilosu haftasıyla uyumluysa bence sıkıntı olmaz eğer bebek beslenemiyor olsaydı o zaman gelişimi de geride olurdu sanırsam

3 Beğeni

Bebeğiniz sağlıklıysa yedikleriniz bebeğinize yarıyor demek ki. Kilo almamanız daha iyi elbette. Ben de son 3 haftanın içindeyim artık ve sadece 13 kg almışım. Sağlık ocağındaki doktorum kilomun çok iyi olduğunu ve hatta az bile aldığımı söyledi. Bebeğimin kilosu da gayet yerinde

1 Beğeni

Biraz evhamli biriyim zaten normalde bide isin icine hamilelik girince iyice evhamli oldum :expressionless:

2 Beğeni

Kizim 4330 dogmustu 25 kilo almistim :neutral_face: bu zayif olacak minnak olacak diye korkuyorum birazda galiba :blush:

1 Beğeni

Bebeğin sağlıklıymış bence düşünüp hem stres yapma hemde bebeğine stres yaşatma derim @ezgi-y şöyle düşün nirde nw kadar kilo alırsan doğumdan sonra birde onları verme derdin oluyır sende öyle birley olmayacak ne güzel

2 Beğeni

Haklisin cok haklisin hormonlar iste neye kafayi takacagimizi sasiriyoruz

2 Beğeni

@ezgi-y Her bebeğin gelişimi farklıdır. Sağlıklı olduktan sonra bence zayıf olmasını takmayın. Zayıf çocuk demek sağlıksız çocuk demek değildir :cherry_blossom:

1 Beğeni

@NURAN Tabikii orasi öyle dogru söyluyorsun ne bileyim gelisim yazilarini okuyunca su kadar kilo almis olmalisini falan diye dedim bende mi sıkıntı var​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Arkadaşlar söylediği gibi,doktor bebeğin kilosu yerinde söylemişse,senin kilo almaman iyi birşey bence:)
Ben yarın 28 hafta oluyorum 7 kg almışım.

2 Beğeni

Seninki normal her ay bir kilo ne guzel sanirim kilolu anneler fazla kilo almiyor ona bagliyorum ben birazda :blush: @FidanUğur

2 Beğeni

Merak etme sekerim hamileyiz diye iki kisilik yememize gerek yok merak etme canim
O yeterince gida aliyo merak etme.
Benim kendimde SIkinti var ben 20 senedir 45 kilonun ustune cikamadim.
Cok hizli kilo alip veriyorum.
En sonunda 52 ye zor ulasmistim
52 hamile kaldim simdi 63 yaklastim.
Her bunye farkli yani.
Sen sagliklimisin sagliksin
Bebegin de saglikli.
Gerisine takilma.
Haftalarini doldurmaya bak
Kilo alinir.

2 Beğeni

@ezgi-y Belkide.:smiling_face:

2 Beğeni

Bende şuana kadar 5 kg aldım.doktorum haftasına göre(29 hafta) çok çok iyi dedi.bundan sonrasına protein ağırlıklı beslenirsen aralarda mutlaka kuruyemiş ve meyve tuketirsen bu haftadan sonra bebek kilo alır sen almazsın dedi.yedikleriniz belki protein ağırlıklıkliysa bebek almıştır kiloyu sizdede.birde dinlenirken olsun yatarken olsun sol yanınıza mi yatiyorsunuz eğer öyleyse hep bebek kilo alır

1 Beğeni

Ben 33.haftamdayım 8 kilo almışım yediğime içtiğime çok dikkat ediyordum şekerim çıkmasın diye ta ki geçen hafta Dr doğum sonrası bebek kalp ameliyatı olacak diyene kadar hem bebek iri olsun kilolu olsun ameliyatı kaldırsın psikolojisi hem de benim bozulan psikolojim sebebiyle bıraktım dikkat etmeyi…

1 Beğeni

Bebek haftasi ile uyumlu olduğu sürece korkmayın :smile::heart_eyes: analık yüreği :bouquet:

1 Beğeni

En fazla 11 kilo alman gerekirken fazla kilo almışsın
Bebek de kilolu doğmuş

Masallah bi cok kadinin sahip olmak istedigi bünye var sende ben dahil :smiling_face::smiling_face:

Ahh şu annelik evlat denilince akan sular duruyor :blush::cherry_blossom:

1 Beğeni

Ayy kiyamam Rabbim yardimcin olsun seninde bebisinde atlatir hic merak etme bol bol şifalar diliyorum şimdiden :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni