Hamilelik kese yolk kese beta

İyi günler öncelikle her ayın 2 sinde regl olurum beş gün sürüyor bu ay olmadum ve 6 Ekim’de test yaptım pozitifti 7 Ekim’de kan verdim hgc değerim 1002 di iki gün sonra gel dedi

1)Bu salı gideceğim hgc kaç olursa kese gözükür

2(yolk kesesi ne zamana kadar gozukmezse sorun olur

1. yolk kesesi gözüktükten sonra mi Bebek oluşur

4)kaç haftalıkligim şuan 5 haftalık 5 günlüğüm mu bu hafta gittiğimde keseyi kalp atışını duyabilirmiyim

Genelde hgc 2 katı cikiyo canım ben bu hamileligimi ogrendigimde 6+1 günlüktü direk kalp atisi dinlemistim o belli olmaz belki geç dollenme olmus olabilir kese olusur bebek sonra oluşur eğer kese varsa en geç 10.haftadan önce duyarsin kalp atışını inşallah vardır​:heart:

İyi günler keseniz ve yolk kesesi gözüktükten sonramı bebek gizuktu yolk kesesiyle birliktemi gozuktu

Yolk kesesi dediginiz nedir anlamadim onu

Ama gittiğimde kesede bebekte gozukuyodu bebek nokta kdrdi ztn ama gozukuyodu kesenin içinde

Önce normal kese oluşuyor eğer bu kesenin içinde küçük bir kese olusmazsa belli dönemden sonra boş gebelik deniyor yani küçük ikinci keseye yolk deniyor demekki bacım senin haberin yokken o kesede oluşmuş ve belli bir süreden sonra yok olmuş Bebek başta yolk kesesi ile besleniyor o kese belli süreden sonra yok olunca anneden beslenmeye basliyor

İnşallah duyarim

6 haftalıkken ikisi bir gözükmüştü canm, ama yolk veya kese gözüküp bebek birazdaha sonrada gözüktüğünü çok kişide okudum. Umarım gebelik vardır, herşey gönlünüzce olsun

Bacım sen ozeldemi baktirdin

1 Beğeni

Yurt dışında yaşıyorum ama özel gibi biyer.

Anladım peki haftaligimi hesaplamak için en son regl tarihindenmi baslamaliyim

evet hesaplama ilkte öyle oluyor ama ultrasonda kese ve bebek görüldüğünde ölçümler yapılıyor tam hafta ve gün belirleniyor. Mesela ultrasona göre bebeğim kücüktü cnkü geç döllenme olmuştu. Tam günümü haftamı doktor belirlemişti.

Çok teşekürler

1 Beğeni

He olabilir çünkü oncekini ogrendigimdede 6 haftalikti hiç ilk gunlerden ogrenmedim o yüzden bilmiyorumdur yolk kesesini

Bnde bilmiyordum arastirdim

Evet önce yolk kesesi olusuyor kesenin icinde sonra bebek olusup gozukuyor :face_with_hand_over_mouth: kalbini sansliysaniz bazen 6 haftadan itibaren duyarsiniz ama en yaygin 7-8 haftalarda duyulabilir

Tesekurler

Ben 1500 degerle sadece keseyi görmüştum 7.haftamda anca bebeği gormustuk 6.jaftamda sadece yolk kesesi gorunmustu sorun yapmayın

Teşekürler