Hamilelik ıle ilgili

Hanımlar ben 3 ekımde hasta oldum 12 ekımde bıttı adetime 5 gun vardı akıntılı kahverengi pembe lekelenme geldi 3 gun sürdü

arkası gelmedı adete girdi çıktı bugun 33 gun napmam lazım dün akşam test yaptım negatif çıktı bugun sabah test yaptım negatif

Merhaba canım aramıza hoş geldin! Adet gecikmesi yaşayıp, birkaç gün süren kahverengi veya pembe lekelenme gördüğünde ilk akla gelen hamilelik olsa da, testlerin negatif çıkması bu ihtimali zayıflatıyor. Bazen stres, hormonal değişiklikler, veya yumurtlama düzensizlikleri de adet gecikmesine ve ara lekelenmelere neden olabilir. Özellikle testlerin negatif çıkması, hamilelik ihtimalini düşük gösteriyor.

Eğer adet dönemin birkaç gün daha gecikirse veya düzensizlik devam ederse, doktorunla görüşerek kan testi yapmayı düşünebilirsin. Kan testi, gebeliği daha erken ve kesin şekilde tespit eder. Bunun dışında hormon düzeylerini kontrol etmek için de doktoruna danışmak iyi olabilir.

Şimdilik rahat olmaya çalış; bazen vücut geçici olarak farklılık gösterebilir. Umarım kısa sürede istediğin sonuca ulaşırsın! :sparkling_heart:

1 Beğeni

Hoşbulduk cnmmm benımm tmm bakalım

Adetiniz kaç gün gecikti acabaAdetiniz kaç gün gecikti acaba

Cnmmm benımm 7 gun gecıktı

Hamile olmaya bilirsin canım çünkü mevsimsel de olabiliyor

bılmıyom gulumm yaaa anlamadım bende bu ay

Büyük ihtimalle değilsin canım geç döllenme değilse testin pozitif çıkardı

Bakalım ya nasıp bekliyorum