Hamilelik haftasi

Merhaba kızlar bı doktor bana son adet tarihinden 18+2 diyor diğer doktora göre 19+5 olmuş oluyor oda bebeğe göre bakıyor şimdi hangisine göre bakmaliyim

Inan benimde ayni sikinti adetime gore 14 3 hamilelik ozel hastaneye gidiyorum doktoruma gore 15 . Hafta gecen hafta devlet hastanesine gityim doktor dedi 15 bitmek uzere 3 degisik tarih

Bende de benzer durum mevcut kafam karistigi icin hastahanede ki cihazlarin olcumu daha guvenilir ve kesin dediler… bilmiyorum… ama haftami soran olursa son adet tarihinden söylüyorum cunku kafam karisiyor :see_no_evil:

Biri ultrason gelişimini baz almış, diğeri son adet tarihini. Doktorlar genelde son adet tarihini baz alır canım

Burdakiler hep ultrasonu baz aliyor :woman_facepalming: ben de adeti baz aliyorum :rofl: tabi tahliler vs icin emin olmak adina son adet tarihine gore yapiyorlar Allaha sukur :sweat_smile:

Son adet tarihininsoyleyince ultrasyon a gore uymayinca doktor da dedi erken dollenme kaynakli olabilir yani adetten once dollenme oldugundan adete gore baz alinmiyo ultrasyondaki dogru diyo .

1 Beğeni

Bana bu kadar detayli aciklamadilar ya :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::see_no_evil::see_no_evil:

1 Beğeni

Sagolsun doktorum dan memnunun…aciklayici konusuyo

1 Beğeni

Yada desi bebegin gelisimi iyi .gelisimi onden gidiyor

1 Beğeni