Hamilelik haftanız ve kac kg aldınız🤰🏻

Ben de diyorum bir @afrikanın_gelini54 bir ben mi kiloluyuz. @Betuesk de varmış çok sevindim. Hem zayıf hem fit hamile görünce çok kıskanıyorum. :sweat_smile:

Kilo almaya eğilimli bir vücudum var ama vermeye değil :rofl: birde pisbogazli olunca aldım da aldım bide masa başında çalıştığın dönem çok almıştım hepsi kaldı bende

Ben de pandemi zamanı aldım da aldım. İncecik kızdım. :melting_face:

Ay bendeeeee :sweat_smile: 96dan 76ya düşmüştüm sonra 84e geri çıkıp hamile kaldım​:sweat_smile: Doğumdan sonra tekrar verebiliriz inşallahhhhhh

:star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck: siz nasıl böyle harika zayıfladınız Süpersiniz Ne kadar sürede verdiniz

ben hamile olduğumda 53tüm 3ay doğru düzgün yemek yiyemediğim için zayıflamıştım bulantılar yüzünden 50 e düşmüştüm şimdi 24 hafta 3günlük 56 kiloyum

55kilo ile hamileliğim başlamıştı en son 25 haftamda 62 olmuştum Şuan kaç kilo oldum merak ediyorum açıkçası :blush:

Ahmet Apa ile apayrı yaşam diye bir program var onu yapmıştım 3 ayda vermiştim hem de doya doya verdim harikaydı ya. Tekrar ona başlamak istiyorum doğurduktan sonra. Tabi bir de her sabah spor yaptım mutlaka. Şimdi hareketsiz kalmak beni hemen şişirdi :frowning:

25.haftadan sonra hamilelikte bir risk yoksa doktor izin veriyor. Benimki günde yarım saat yürü dedi. Doğum yaklaşınca hareketlenmeyi daha da arttıracak. Hamilelikten önce ben de yürüyüş ile 1 ayda 5 kilo vedim Kilolu bir anne olmaktan çok korkuyorum Geçen gün durakta kadın gördum. Sanki hamile gibi göbeği var. Kaç haftalıksınız dedim bebeğim 1 yaşına geldi dedi. :exploding_head::face_holding_back_tears::scream: İnşallah 1 ay demistir de ben yanlış anlamışımdır Doğumdan sonra beslenmeme dikkat etmesem bile doğum sonrası egzersizlerine başlıcam

Ben de çok korkuyorum Çocuğuma yetemeyeceğimi düşünüyorum o zaman kilo berbat bir şey gerçekten :pleading_face: inşallah çabucak veririz :purple_heart: İlk anneler günümüz kutlu olsun bu arada :smiling_face_with_three_hearts::purple_heart:

Teşekkür ederim sizin de anneler gününüz kutlu olsun :star_struck::gift_heart:

63 kiloyla kaldim. Simdi 65 oldum. 5.ayin içerisindeyim. Sanırım bundan sonra daha hızlı kilo alırım :sweat_smile:

@elifdrcnyrk Son 3 ayda daha hızlı kilo alınıyor :grin:

50 kiloyla hamile kaldım 51 oldum 11+5 haftalığım daha

Merhaba Mucize Anneler topluluğuna hoş geldin :hugs:

Merhaba @Papatya hoşgeldiniz Bebeğiniz sağlıkla gelsin :heart_eyes:

12.haftaya girdim bugün malesef bende bulantı iştahsızlık varken 5 kilo aldım. Yemek yemedigimden simit e sarmış tim başka bişi canım istemiyordu sanırım bu kilolar simit kilosu hamur işi sayildigindan​:person_shrugging::person_facepalming:

Ben de ilk 3 ay çok hızlı kilo almıştım sonra yavaşlamıştı ama. Şuan aldığım kilonun yarısını ilk 3 ayda aldım resmen sizin de dediğiniz gibi bulantı olmasına rağmen Ben de kuru ekmek ve kraker yiyordum sadece bir de taze ceviz 27+4 oldum galiba yanlış hatırlamıyorsam ve +14 kg :frowning: Hamileyken dikkat etmek çok zormuş gerçekten. Başarabilene helal olsun

1. Haftadayim 12 kilo aldim ilk basta bayagi hizli gitti sonra durakladi şükür :smile::blush:

Kızlar simdi bende 12+0 oldum simdi 1 çi Tirmester ve 3 ay yaziyor simdi ben 3 aylikmi oldum anlamadım