Ben de diyorum bir @afrikanın_gelini54 bir ben mi kiloluyuz. @Betuesk de varmış çok sevindim.
Hem zayıf hem fit hamile görünce çok kıskanıyorum.
![]()
Kilo almaya eğilimli bir vücudum var ama vermeye değil
birde pisbogazli olunca aldım da aldım bide masa başında çalıştığın dönem çok almıştım hepsi kaldı bende
Ben de pandemi zamanı aldım da aldım. İncecik kızdım. ![]()
Ay bendeeeee
96dan 76ya düşmüştüm sonra 84e geri çıkıp hamile kaldım
Doğumdan sonra tekrar verebiliriz inşallahhhhhh
![]()
![]()
![]()
![]()
siz nasıl böyle harika zayıfladınız
Süpersiniz
Ne kadar sürede verdiniz
ben hamile olduğumda 53tüm 3ay doğru düzgün yemek yiyemediğim için zayıflamıştım bulantılar yüzünden 50 e düşmüştüm şimdi 24 hafta 3günlük 56 kiloyum
55kilo ile hamileliğim başlamıştı en son 25 haftamda 62 olmuştum Şuan kaç kilo oldum merak ediyorum açıkçası ![]()
Ahmet Apa ile apayrı yaşam diye bir program var onu yapmıştım 3 ayda vermiştim hem de doya doya verdim harikaydı ya. Tekrar ona başlamak istiyorum doğurduktan sonra. Tabi bir de her sabah spor yaptım mutlaka. Şimdi hareketsiz kalmak beni hemen şişirdi ![]()
25.haftadan sonra hamilelikte bir risk yoksa doktor izin veriyor. Benimki günde yarım saat yürü dedi.
Doğum yaklaşınca hareketlenmeyi daha da arttıracak.
Hamilelikten önce ben de yürüyüş ile 1 ayda 5 kilo vedim
Kilolu bir anne olmaktan çok korkuyorum
Geçen gün durakta kadın gördum. Sanki hamile gibi göbeği var. Kaç haftalıksınız dedim bebeğim 1 yaşına geldi dedi. ![]()
![]()
İnşallah 1 ay demistir de ben yanlış anlamışımdır
Doğumdan sonra beslenmeme dikkat etmesem bile doğum sonrası egzersizlerine başlıcam
Ben de çok korkuyorum
Çocuğuma yetemeyeceğimi düşünüyorum o zaman kilo berbat bir şey gerçekten
inşallah çabucak veririz
İlk anneler günümüz kutlu olsun bu arada ![]()
![]()
Teşekkür ederim sizin de anneler gününüz kutlu olsun ![]()
![]()
63 kiloyla kaldim. Simdi 65 oldum. 5.ayin içerisindeyim. Sanırım bundan sonra daha hızlı kilo alırım ![]()
@elifdrcnyrk Son 3 ayda daha hızlı kilo alınıyor ![]()
50 kiloyla hamile kaldım 51 oldum 11+5 haftalığım daha
Merhaba Mucize Anneler topluluğuna hoş geldin ![]()
Merhaba @Papatya hoşgeldiniz
Bebeğiniz sağlıkla gelsin ![]()
12.haftaya girdim bugün malesef bende bulantı iştahsızlık varken 5 kilo aldım. Yemek yemedigimden simit e sarmış tim başka bişi canım istemiyordu sanırım bu kilolar simit kilosu hamur işi sayildigindan![]()
![]()
Ben de ilk 3 ay çok hızlı kilo almıştım sonra yavaşlamıştı ama. Şuan aldığım kilonun yarısını ilk 3 ayda aldım resmen sizin de dediğiniz gibi bulantı olmasına rağmen
Ben de kuru ekmek ve kraker yiyordum sadece bir de taze ceviz
27+4 oldum galiba yanlış hatırlamıyorsam ve +14 kg
Hamileyken dikkat etmek çok zormuş gerçekten. Başarabilene helal olsun
- Haftadayim 12 kilo aldim ilk basta bayagi hizli gitti sonra durakladi şükür

Kızlar simdi bende 12+0 oldum simdi 1 çi Tirmester ve 3 ay yaziyor simdi ben 3 aylikmi oldum anlamadım