10 hafta 2 günlük hamileyim.Göğüslerim ilk haftalarda çok şişti ve dokununca ağrıyordu ama şimdi yumuşadı bu normal mi ?
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Çok normal canım korkmani gerektirecek bir şey yok
Merhaba çok teşekkür ediyorum.Canım çok sıkıldı dünden beri bi kaç kişi bebeğin kalbi durmuş olabilir o yüzden belirti azalmıştır dedi şok oldum o yüzden sormak ve içimi rahatlatmak istedim doktor kontrolüme de daha 2 hafta var çünkü
Ne olursu şuursuz insanlara bakma ve dinleme brnim gebelik belirtileri hiç olmadı kasık ağrısı dışında hee göğüslerimde ağrıyordu ama bir süre sonra kalmadı çok şükür elhamdülillah şuan 32+1 günlük olduk hiç etrafın dediklerine bakıp stres sıkıntı yapma bebiş hisseder annesi üzme onu olur mu canım
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin zaten oyle birşey olsa allah korusun başka türlü belirtileri olurdu değilmi kanama vs gibi. Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız
Bu yorumlardan kaynaklı ben de çok şüpheye düştüm,her an doktora gidesim geliyordu. Şu an 15 haftalık ,belirtiler bazen azalıyor bazen artıyor buna benzer şekilde.
Tabiki canım ağrın kanama vs sende bir çok sentom oluşurdu göğüs ağrısı gitti diye kalp durdu ne demek ya o nasıl bir kafa yapısı bu kadar cahillik olmaz hiç takma canım sen randevunu ve bebeğini göreceğin zamana odaklan
İnsan kendi bedenini en iyi tanıyandır emin ol bir problem hissedersen kendinde hemen anlarsın insanlar çok sıkıştırıyo bu dönemde hiç korkma
Olabilir canım böyle şeyler bak diyorum ya bende hiç bir belirti olmadı yerleşme kanaması vs hiç biri olmadı ben Allah’a emanet ettim onu bunu dinleseydik oooohooo
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Göğüs hassasiyetleri ilk haftalarda olabilir, sonradan azalması güzel bir şey
Merhaba hoşbulfum yani ilk 5-6-7 haftalıkken cok ağrıyordu dokunduğumda sep sertti şimdi yumuşak o yüzden bıd ebı kaç kişi fakrlı şeyler söyleyınce sabırsızlandım