Hamilelik göğüs

10 hafta 2 günlük hamileyim.Göğüslerim ilk haftalarda çok şişti ve dokununca ağrıyordu ama şimdi yumuşadı bu normal mi ?

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Çok normal canım korkmani gerektirecek bir şey yok :hugs:

1 Beğeni

Merhaba çok teşekkür ediyorum.Canım çok sıkıldı dünden beri bi kaç kişi bebeğin kalbi durmuş olabilir o yüzden belirti azalmıştır dedi şok oldum o yüzden sormak ve içimi rahatlatmak istedim doktor kontrolüme de daha 2 hafta var çünkü :disappointed:

1 Beğeni

Ne olursu şuursuz insanlara bakma ve dinleme brnim gebelik belirtileri hiç olmadı kasık ağrısı dışında hee göğüslerimde ağrıyordu ama bir süre sonra kalmadı çok şükür elhamdülillah şuan 32+1 günlük olduk hiç etrafın dediklerine bakıp stres sıkıntı yapma bebiş hisseder annesi üzme onu olur mu canım​:hugs::smiling_face_with_three_hearts::pregnant_woman:t2:

2 Beğeni

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :pray: zaten oyle birşey olsa allah korusun başka türlü belirtileri olurdu değilmi kanama vs gibi. Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız :pray:

1 Beğeni

Bu yorumlardan kaynaklı ben de çok şüpheye düştüm,her an doktora gidesim geliyordu. Şu an 15 haftalık ,belirtiler bazen azalıyor bazen artıyor buna benzer şekilde.

2 Beğeni

Tabiki canım ağrın kanama vs sende bir çok sentom oluşurdu göğüs ağrısı gitti diye kalp durdu ne demek ya o nasıl bir kafa yapısı bu kadar cahillik olmaz hiç takma canım sen randevunu ve bebeğini göreceğin zamana odaklan​:hugs:

1 Beğeni

İnsan kendi bedenini en iyi tanıyandır emin ol bir problem hissedersen kendinde hemen anlarsın insanlar çok sıkıştırıyo bu dönemde hiç korkma

2 Beğeni

Olabilir canım böyle şeyler bak diyorum ya bende hiç bir belirti olmadı yerleşme kanaması vs hiç biri olmadı ben Allah’a emanet ettim onu bunu dinleseydik oooohooo

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :potted_plant:

Göğüs hassasiyetleri ilk haftalarda olabilir, sonradan azalması güzel bir şey :grin:

1 Beğeni

Merhaba hoşbulfum yani ilk 5-6-7 haftalıkken cok ağrıyordu dokunduğumda sep sertti şimdi yumuşak o yüzden bıd ebı kaç kişi fakrlı şeyler söyleyınce sabırsızlandım​:smiling_face: