Hamilelik göbek kayması

Kızlar göbeğim kaymış inanılmaz karın ağrısı çekiyorum 32 haftalık hamileyim bide çoğu kişi bilmiyor anlamıyor bilenler yardımcı olabilir mi lütfen

Cevap yazcak vercek kimse yokmu

Sabaha kadar uyumadım halada aynıyım

Benim gebelikten öncede çok düşer göbeğim.Hamileligin başlarında çok düşmüştü ağrısını tahmin ediyorum.Ama son haftalarda göbeğin çekilmesi zor olur.Ayaklarini duvara doğru yükseğe dayayabilirsin biraz rahatlatır inşallah.

Evet canım göbek olduğundan zor oluyor yerine getirmek

Ben yıllarca bunun agrısını cektım neler yaptım gıttım göbegimi cektırdım farklı farklı seyler yapıldı kısa surelı geciyor sonra tekrar oluyordu bardak cektırdım.bir sürü degişik yollar denedım.en sonunda cerraha gittim mide ile ilgili endoskopi yaptırdım midem de ve kalın bagırsagımda 3 tane delinmeye yakın yara cıktı tedavi oldum artık bir seyim yok o yuzden ben artık göbek kayması muhabbetine inanmiyorum agrılarım evt milletin göbek düşmesi agrısı ile aynıydı ama degılmıs malesef yıllarca bosa cekmişim senındr mide ile alakalı olabılır benım gıbı degıldır belkı ama mide asidi vs o tarz seylerdir hamilelikte zaten tum organlar degişiyor ve sakın gobegıni filan elletme aman geçmiş olsun Allah şifa versin

Amin canım sağol benim annannem yapıyor oda yanına gittim ama yapmadı bebek var die ama yerine gelmedik ten sonra ağrı acı dinmiyor yerine geldimi tamam ne ağrı ne acı kalıyor hastane gidiyoruz doktorlar anlamıyor bilmiyor salak salak yüzümüze bakıyor hiç öyle genel doktara falan gitmedim bekarken de kaçıyordu benim annannem yapıyodu yerine geliyodu ama dün akşam sabaha karşı çok kötü oldum karnım aşırı ağrıdı birde karnımın içi fena yandı eee birde hamilelik var acaba sancı falan mı dedik acile gittik sancı falan çıkmadı herşey yolunda Allah’a şükür ama öyle böyle acı görmedim sonra sabaha kadar uyutmadi ağrı şuan Allah’a şükür iyiyim 1 yaşında oğlum var aşırı hareketli durduğu yerde durmuyor onu kaldırıp ediyorum ee birde kendimdede yük var ona bahane buluyorum ama bilmiyorum .peki bunun neden olduğunu biliyo musun doktora çıkmışsın ya herhangi birşey dedi mi doktor genellikle ağır kaldırma gibi şeyler söylüyorlar yoksa başka nedenleri varmi

Sinir stresten kaynaklı dedı üzüldügünde strese girdiginde midende salgılanan asit artıyor ve mideye zarar veriyor dedi haklı benımde bu göbek düşme agrıları bu tarz şeyler yasadıgımda başlardı.

Anladım canım